Ειδήσεις

Ξεκινά η μελέτη βελτίωσης του οδικού τμήματος από τη Γεωργική σχολή έως την Τερψιθέα


Τη μελέτη για τη βελτίωση του οδικού τμήματος της Ε.Ο Λάρισας –  Τρικάλων, από τη Γεωργική σχολή έως την Τερψιθέα, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση της μελέτης, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

«Ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες  για τη μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τη Γεωργική Σχολή έως την Τερψιθέα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής, ένα έργο ουσίας που  συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με στρατηγικό σχέδιο, προετοιμάζουμε το έδαφος ώστε να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, ένα ακόμη χρήσιμο έργο υποδομής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το συνολικό μήκος του δρόμου  που μελετάται είναι  4,6 χιλιόμετρα. Προβλέπεται  βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού με τη δημιουργία παράπλευρου δικτύου για την εξυπηρέτηση των ομόρων επιχειρήσεων και καλλιεργειών,  καθώς και ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου είχε η ΟΝΝΕΔ
Επόμενο άρθρο Σχετικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ