Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οι συχνότερες χειρουργικές παθήσεις της παιδικής ηλικίας και ο χρόνος αντιμέτωπισής τους” διοργανώνει το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Οι χειρουργικές παθήσεις της παιδικής ηλικίας, που αποτελεί το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, με τη σύγχρονη ιατρική, τη χρήση της τεχνολογίας και την ανάπτυξη νέων χειρουργικών μεθόδων και τεχνικών, δημιουργεί νέες καινοτόμες οδούς που διασφαλίζουν την επιτυχή έκβαση του χειρουργείου σε όλα τα επίπεδα. Ειδικότερα, ελαχιστοποιούνται ο μετεγχειρητικός πόνος και οι επιπλοκές, μειώνεται ο χρόνος νοσηλείας και επιτυγχάνεται γρηγορότερα η μετεγχειρητική ανάρρωση των μικρών ασθενών.
Η χρονική στιγμή της αντιμετώπισης θεωρείται εξίσου σημαντική με την επιτυχή επέμβαση που συχνά καλούμαστε να επέμβουμε γρήγορα ή απλά να περιμένουμε υπομονετικά.
Το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 11πμ ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οι συχνότερες χειρουργικές παθήσεις της παιδικής ηλικίας και ο χρόνος αντιμέτωπισής τους”. Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι κ.κ. Ι. Μαρινόπουλος και Ευρ. Πραντσούδης, Χειρουργοί Παίδων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στη Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2410 996000.

Προηγούμενο άρθρο Στα Φάρσαλα ο Γιώργος Μπαρτζώκης
Επόμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπών για κλοπή στη Λάρισα