Ειδήσεις

Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά Περιβάλλοντα Μάθησης και Παιχνίδι


Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του  Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Κυριακή, 15/12/19  και ώρες 10:00 π.μ. – 20:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο το οποίο θα εστιάζει σε ζητήματα δημιουργικής μάθησης στο χώρο της μουσικής και της λογοτεχνίας. Το σεμινάριο, το οποίο θα αξιοποιήσει βιωματικές και διαδραστικές προσεγγίσεις, θα περιλαμβάνει τα παρακάτω εργαστήρια και τους αντίστοιχους διδάσκοντες/εμψυχωτές:

Εργαστήριο 1: ‘Πέτα τις νότες, τη μουσική κράτα’, διδάσκει ο Κώστας Βόμβολος, συνθέτης & αυτοσχεδιαστής.

Εργαστήριο 2: ‘Soundingsecretspaces:Eργαστήριο ομαδικού μουσικού αυτοσχεδιασμού με αφορμή έργα της PaulineOliveros’, διδάσκει η Εύη Νάκου, αυτοσχεδιάστρια& εμψυχώτρια.

Εργαστήριο 3: «Συναντήσεις με δημιουργούς»: Εργαστήριο με τον συγγραφέαΚώστα Κατσουλάρη.

Εργαστήριο 4: «Από τις λέξεις στο Ποίημα»: Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με την ποιήτρια Χλόη Κουτσουμπέλη.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης «Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά Περιβάλλοντα μάθησης και παιχνίδι» που βρίσκεται στο νέο κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον 3ο όροφο, γραφείο 20, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Τρίτη: 13:00-19:00 & Τετάρτη: 09:30-13:30 (τηλ. 2421074861)

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στέλνοντας email στη διεύθυνση: pms.ptpe@ece.uth.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Κοστολόγηση βιομηχανικού προϊόντος
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας