Ειδήσεις

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Κοστολόγηση βιομηχανικού προϊόντος


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διήμερο σεμινάριο 10 ωρών την Πέμπτη 12 και την  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ώρες 16:00 – 20:00, με θέμα: «Κοστολόγηση βιομηχανικού προϊόντος – Πρότυπο κόστος», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Ότι δεν μετριέται δεν διοικείται. Το κόστος είναι το κύριο μέσο αποτελεσματικής διοίκησης. Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν τα στελέχη επιχειρήσεων ειδικές γνώσεις στην κοστολόγηση του προϊόντος – εμπορεύματος – υπηρεσίας  που παράγουν και πωλούν.

Απευθύνεται σε οικονομολόγους, μηχανικούς και στελέχη παραγωγής, σε στελέχη σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων, σε μικρούς επιχειρηματίες.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Γιώργος Μανουσόπουλος. Οικονομολόγος, ειδικός κοστολόγος, αξιολογητής επενδυτικών σχεδίων & σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει εργασιακή εμπειρία 35 χρόνων τόσο σαν στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων, όσο και σαν εισηγητής σε σεμινάρια διοίκησης επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον Ο.Α.Ε.Δ. και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου), τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και η Πολιτιστική Διαδρομή Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά Περιβάλλοντα Μάθησης και Παιχνίδι