Tags: , ,

Μήνυμα Χρ. Κέλλα προς Σαρακατσαναίους Φαρσάλων

«Ζούμε σε μια εποχή που όλα αμφισβητούνται. Σε μια εποχή που η πίστη στο Θεό, η αγάπη για την πατρίδα και ο σεβασμός στην παράδοση χαρακτηρίζονται ως συντηρητισμός και οπισθοδρόμηση. Κλείστε τα αυτιά σας σε όλα αυτά.

Ένας λαός χωρίς ήθη, έθιμα, παραδόσεις, θρησκεία και ιστορία, είναι ένας λαός χωρίς πατρίδα».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων “Το Τσελιγκάτο”.
Ο Λαρισαίος πολιτικός αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Περικλή Κουτούλα, την Γραμματέα κ. Αντωνία Σταφύλη αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου τόσο για την διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και για την υλοποίηση αξιόλογων δραστηριοτήτων “που τιμούν και συνεχίζουν την παράδοση και την ιστορία των Σαρακατσαναίων και αποτυπώνουν τις αρετές τους”, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνέχισης της παράδοσης από τη νέα γενιά.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να τιμάς την ιστορία σου και να είσαι περήφανος γι’ αυτήν.

Και οι Σαρακατσαναίοι, αυτό το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο.

Η παράδοση, τα ήθη και έθιμα της Σαρακατσάνικης φυλής, περνάνε από γενιά σε γενιά μέσα από την άσβεστη φλόγα της αγάπης και της περηφάνιας για την κοινή καταγωγή.

Οι γονείς να συνεχίσετε να μεγαλώνετε τα παιδιά σας με τις αξίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Ειδικά στη σημερινή συγκυρία, αποτελεί πατριωτικό καθήκον για όλους μας, κρατώντας ψηλά το λάβαρο της παράδοσης, να διαφυλάξουμε την εθνική μας ταυτότητα με ενότητα, συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία.

Η εικόνα που αντικρίζω σήμερα σε αυτή την αίθουσα με  κάνει να αισιοδοξώ, καθώς η συμμετοχή τόσων  νέων  ανθρώπων στην εκδήλωση μας δείχνει τον σωστό δρόμο.

Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε να κρατάτε τη σημαία ψηλά, ακόμη πιο ψηλά…», ήταν ο χαρακτηριστικός επίλογος του χαιρετισμού του Λαρισαίου βουλευτή.

 

 

Tags: , ,

Μάξιμος σε μαθητές στη Βουλή: Ο λαός επιλέγει το επίπεδο των βουλευτών!

«Θυμάμαι την απάντηση που έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και φιλόσοφος Κωνσταντίνος Τσάτσος, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, όταν τον ρώτησαν για το επίπεδο της Βουλής. Αντέστρεψε το ερώτημα λέγοντας “και ο λαός που τους εκλεγεί;”. Η Βουλή είναι καθρέπτης της κοινωνίας μας. Ο λαός επιλέγει τα κόμματα, αλλά και τους βουλευτές με τον σταυρό προτίμησης. Δεν είναι, λοιπόν, άμοιρος ευθυνών για την πορεία της χώρας και το επίπεδο εκπροσώπησής του. Θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί την ώρα των επιλογών μας». Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, καλωσορίζοντας μαθητές και μαθήτριες της Γ´ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη την εμπειρία των παιδιών στην εθνική αντιπροσωπεία και την ενημέρωσή τους για το κοινοβουλευτικό έργο: «Αν και η επίσκεψή σας γίνεται ημέρα που δεν έχει νομοθετικό έργο αλλά μόνο κοινοβουλευτικό έλεγχο, δηλαδή, ερωτήσεις βουλευτών στους υπουργούς για επίκαιρα θέματα ή ζητήματα της περιφέρειάς τους, έχετε την τύχη να δείτε τη μοναδική έκθεση για τον πρώτο κυβερνήτη της χώρας, τον Ιωάννη Καποδίστρια».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος προέτρεψε τα παιδιά «να είστε επιμελείς στα μαθήματά σας και να μην αδιαφορείτε για τα κοινά. Να μας ενδιαφέρει τι γίνεται έξω από το σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας, στην Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο. Διότι στο παγκόσμιο χωριό που ζούμε, όλα μας αφορούν και εντέλει επηρεάζουν τη ζωή μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θεωρούσαν κολάσιμη πράξη την ιδιώτευση, την αδιαφορία για τα κοινά».

Τα παιδιά συνόδευαν ο Γυμνασιάρχης κ. Ιωάννης Κουρμπής και η φιλόλογος κ. Σταυρούλα Κουμπούρα.

 

Tags: , ,

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Θεσ/δος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων και συναντήσεών του πραγματοποίησε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο προκειμένου να λάβουν την αρχιερατική του ευλογία και να συζητήσουν θέματα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας.

 

Tags: , ,

Η Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου τροφοδοτήθηκε με συμπιεσμένο φυσικό αέριο

Η Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, αποτέλεσε την πρώτη περιοχή στη Θεσσαλονίκη η οποία τροφοδοτήθηκε με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας A.E. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιοσεναρίου έκτακτης επέμβασης σε σταθμό διανομής δικτύου (IRI)μετά από βλάβη του Δικτύου Διανομής, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στις 20/02/2018 ολοκλήρωσε επιτυχώς τις απαιτούμενες ενέργειες που περιλάμβαναν την μεταφορά και την προσωρινή εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού, της μονάδας αποσυμπίεσης 200bar, καθώς και την εγκατάσταση κινητής μονάδας για την τροφοδότηση του σταθμού.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι λειτουργικοί έλεγχοι στο σύνολο του εξοπλισμού με παροχή αερίου σε πίεση 200bar, τροφοδοτήθηκε ο σταθμόςδιανομής δικτύου (IRI), ο οποίος εφοδιάζεισυνολικά 18 βιομηχανικούς καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Σίνδου. Το χρονικό διάστημα τροφοδότησης διήρκησε 45 λεπτά, με παροχή φυσικού αερίου ίση με 1.300 κυβικά/ώρα, μέσω του σταθμού αποσυμπίεσης φυσικού αερίου από 200bar σε  μέση πίεση 16,5 bar, όπου και πραγματοποιήθηκε πληθώρα μετρήσεων με σκοπό την βέλτιστη λειτουργία του σταθμού.

Σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης, η οποία διενεργήθηκε πρωινές ώρες με πλήρη ζήτηση κατανάλωσης, συνεχίστηκε η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη παροχή φυσικού αερίου στις βιομηχανίες που τροφοδοτούνται από τον συγκεκριμένο σταθμό διανομής δικτύου (IRI) και οι οποίες καλύπτουν σημαντικό μέρος της ημερήσιας βιομηχανικής ζήτησης στη ΒΙ. ΠΕ. Θ. της Σίνδου.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένει την οριστικοποίηση του Ρυθμιστικού Πλαισίου CNGγια την τροφοδότηση νέων περιοχών στις περιοχές της Αδείας, ενώ θα συνεχίσει τις ενέργειες που διασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, έχοντας θέσει ως στόχο την ασφάλεια εφοδιασμού και την συνεχή τροφοδοσία των σημείων παράδοσης σε έκτακτες συνθήκες.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

 

 

Tags: , ,

Δημοπρατήθηκε ο κυκλικός κόμβος στον περιφερειακό Λάρισας – Τρικάλων

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κατασκευή του κόμβου στον περιφερειακό Λάρισας – Τρικάλων καθώς δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το εν λόγω έργο προϋπολογισμού 830.000 ευρώ. Είναι ένα έργο ζητούμενο για την περιοχή, που διευκολύνει την κυκλοφορία και μετατρέπει την περιφερειακή οδό Λάρισας Τρικάλων, στο σημείο αυτό, σε έναν ασφαλή δρόμο.

Σε δηλώλεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καθώς θα εξυπηρετεί το Διαχρονικό Μουσείο, το γήπεδο της ΑΕΛ, τα γήπεδα τένις, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το κλειστό γυμναστήριο, το ΕΠΑΛ, τις φυλακές κ.α. Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει σοβαρό ζήτημα κυκλοφοριακής ασφάλειας και με το έργο αυτό δίνεται λύση στο πρόβλημα και εξασφαλίζεται η ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Είναι ένα έργο ουσίας για το οποίο αναλάβαμε την πρωτοβουλία καθώς η περιφερειακή οδός Λάρισας – Τρικάλων ανήκει στον Δήμο Λαρισαίων».

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η παρούσα εργολαβία αφορά την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολής της Νότιας Περιφερειακής Οδού (Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων) με την οδό Αστερίου Καντώνια (οδηγεί στους χώρους στάθμευσης του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και στην Επαρχιακή Οδό 28 Λάρισας – Καρδίτσας).

Η ανάγκη για τη μελέτη βελτίωσης της υφιστάμενης ισόπεδης διασταύρωσης προέκυψε από την αλλαγή των κυκλοφοριακών δεδομένων της περιοχής και κυρίως από τις κυκλοφοριακές επιπτώσεις της λειτουργίας του νέου Γηπέδου της ΑΕΛ και του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας. Παράλληλα συνδέεται με τρόπο άμεσο η Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων με την Επαρχιακή Οδό 28 Λάρισας – Καρδίτσας και λύνεται το πρόβλημα εισόδου – εξόδου προς το Διαχρονικό Μουσείο.

Οι εργασίες συνίστανται σε:

Α) κατασκευή κυκλικού κόμβου διαμέτρου 55 μέτρων (πράσινο διαμέτρου 30μ, πεζοδρόμιο από κυβόλιθους – βατό κράσπεδο πλάτους 2,5μ περιμετρικά του πρασίνου και οδόστρωμα κυκλοφορίας με δύο λωρίδες κυκλοφορίας πλάτους 5μ έκαστη) σύμφωνα με την οριζοντιογραφία και μηκοτομή της οδού. Περιμετρικά του κόμβου θα κατασκευαστεί πεζοδρόμιο πλάτους 1,50μ. ενώ ο κόμβος θα έχει τρεις σηματοδοτούμενες διαβάσεις πεζών.

Β) αναπροσαρμογή των εισόδων – εξόδων στον κόμβο και συγκεκριμένα:

  1. i) Περιφερειακή οδός ανατολικά του κόμβου

Κατασκευάζεται κεντρική πλακοστρωμένη νησίδα διαχωρισμού των ρευμάτων κυκλοφορίας ώστε να επιβραδύνεται η ταχύτητα των οχημάτων που εισέρχονται στον κόμβο (ρεύμα προς Τρίκαλα) με προσαρμογή των διαστάσεων της υφιστάμενης οδού στην νέα οριζοντιογραφία και μηκοτομή.

  1. ii) Περιφερειακή οδός δυτικά του κόμβου

Κατασκευάζεται κεντρική πλακοστρωμένη νησίδα διαχωρισμού των ρευμάτων κυκλοφορίας, λωρίδα εξόδου από το Διαχρονικό Μουσείο και επενδεδυμένη τριγωνική τάφρος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

iii) Οδός Καντώνια

Καταργούνται οι υφιστάμενες πλευρικές τριγωνικές νησίδες διαχωρισμού των ρευμάτων κυκλοφορίας και η κεντρική νησίδα προσαρμόζεται στην νέα οριζοντιογραφία. Η υφιστάμενη κεντρική νησίδα πλακοστρώνεται

Γ) προεκτείνεται η οδός που οδηγεί στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας μέσω της οδού Καντώνια και στο χώρο του μουσείου διαμορφώνεται χώρος αναστροφής και χώρος στάθμευσης λεωφορείων. Παράλληλα διαμορφώνεται και η έξοδος του Διαχρονικού Μουσείου στην Περιφερειακή Οδό.

 

Tags: , ,

Πρόγραμμα εξετάσεων Τεχνικών Επαγγελμάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι την 26η & 27η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα & Τρίτη αντίστοιχα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφέρειας Θεσσαλίας (Καρδίτσης 2 & Ηρώων Πολυτεχνείου) στην Λάρισα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών της δραστηριότητας: Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (μόνο Θεωρητικό Μέρος) και θα συμμετέχουν οι κάτωθι υποψήφιοι ανά τμήμα οι οποίοι θα ενημερωθούν για την ακριβή ώρα εξέτασης από το αρμόδιο τμήμα υποβολής της αίτησης:

 Υποψήφιοι Χειριστών Μηχανημάτων Έργου:

α/α Ονοματεπώνυμο Είδος Εξέτασης
1 ΜΙΧΑΛΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
2 ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
3 ΜΙΧΟΥΛΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑ
4 ΦΕΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
5 ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
6 ΚΕΚΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
7 ΖΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
8 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΘΕΩΡΙΑ
9 ΜΠΑΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
10 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
11 ΦΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
12 ΓΚΙΝΤΕΡΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
13 ΓΚΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
14 ΜΠΕΤΣΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΘΕΩΡΙΑ
15 ΤΟΥΣΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
16 ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
17 ΤΟΥΤΣΙΑΣ ΣΟΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑ
18 ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
19 ΜΠΑΝΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
20 ΝΤΙΚΟΛΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
21 ΚΑΡΑΔΟΣΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
22 ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΩΡΙΑ
23 ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
24 ΚΑΤΣΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
25 ΜΑΤΤΑΣ ΘΩΜΑΣ ΘΕΩΡΙΑ
26 ΕΞΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
27 ΕΞΑΡΧΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΘΕΩΡΙΑ
28 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
29 ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΕΩΡΙΑ
30 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΩΡΙΑ
31 ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ

 

     

*Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στα εξεταστικά τμήματα θα πρέπει να έχουν και το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας

*Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκεται στην συμβολή των οδών Καρδίτσης 2 & Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του (Παλιού Κτηνιατρείου) με είσοδο από την οδό Καρδίτσης.

 

Tags: , ,

Στελέχη εκπαίδευσης σε σχολεία φυλακών της Θεσσαλίας

Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες Καταστημάτων Κράτησης της Μαγνησίας πραγματοποίησε ο Διευθυντής Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Παναγιώτης Κασσιανός. Ο κ. Κασσιανός επικεφαλής στελεχών της εκπαίδευσης επισκέφθηκε διαδοχικά το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και το Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου. Συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου, Προϊσταμένους εκπαίδευσης και σχολικούς συμβούλους περιηγήθηκε στις δομές εκπαίδευσης των τριών Καταστημάτων Κράτησης της Μαγνησίας, διαπίστωσε ο ίδιος τις δυνατότητες και τις αδυναμίες κάθε σχολείου και συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς τα προβλήματα που διαχειρίζονται, αλλά και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών συνθηκών. Ο κ. Κασσιανός έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα αύξησης του αριθμού των έγκλειστων που θα παρακολουθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, όσο και στην ενίσχυση αυτών των προγραμμάτων και των δομών. Τόνισε ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η κυβέρνηση με την κατάθεση σχετικού άρθρου σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο, που  αλλάζει την εκπαιδευτική πραγματικότητα στα Καταστήματα Κράτησης. Τόσο η δημιουργία σχολείων σε κάθε φυλακή, όσο και η συμμετοχή του συντονιστή εκπαίδευσης στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δομών και προγραμμάτων είναι ορισμένες από τις αλλαγές που θα επέλθουν στο χώρο. Ο διευθυντής ειδικής αγωγής θέλησε περισσότερο να ακούσει τους ίδιους τους μαθητές, ρωτώντας για τις επιδόσεις τους, για τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει, αλλά και για τα σχέδιά τους για το μέλλον. Τους ενθάρρυνε μάλιστα να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μετά την αποφυλάκισή τους. Στο Κατάστημα Κασσαβέτειας συζήτησε με τους κοινωνικούς λειτουργούς για τα εργαστήρια και τις εξωσχολικές δραστηριότητες και για το θεσμό του θερινού σχολείου. Στα σχολεία του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου βράβευσε τους νικητές εκπαιδευτικού παιχνιδιού και μοιράστηκε μαζί τους γεύμα φιλοξενίας που είχε ετοιμαστεί. Τέλος, στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου συμμετείχε σε σύσκεψη αρμοδίων για θέματα που αφορούν στη λειτουργία αυτών των δομών. Ανέθεσε δε στη συνεργάτιδά του στο Υπουργείο κ. Αθηνά Χριστοπούλου να καταγραφούν οι ανάγκες και τα αιτήματα και να προωθηθούν υπηρεσιακώς προς επίλυση.

Τον Διευθυντή του ΥΠ.Π.Ε.Θ. συνόδευσαν εκτός της κ. Αναστασοπούλου, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Θεσσαλίας  Παρασκευή Αγαπητού και Χρήστος Ντάμπλιας,  οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Γεώργιος Πολύζος και Σωκράτης Σαβελίδης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Κυρατσώ Τσιόπα,Μαρίτσα Γκόνου, Κων/νος Σδρόλιας  και Παναγιώτης Σαραντόπουλος καθώς και ο Διευθυντής του 2ου Σ.Δ.Ε. (φυλακής) Λάρισας  Γιώργος Τράντας.

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Φεβρουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728EC