Ειδήσεις

Η ανάγκη της τροφής στο πέρασμα του χρόνου


Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας διοργανώνουν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Διαχρονικό Μουσείο εκδήλωση με θέμα «Η ανάγκη της τροφής στο πέρασμα του χρόνου».

Πρόκειται για κύκλο ομιλιών στον οποίο συμμετέχουν:

  • ο Σωτήρης Μπαλατσούκας, Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, καθηγητής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, με θέμα τη Νηστεία,
  • η Ροξάνα Αγκαρίτσι, ιατρός γαστρεντερολόγος, με μεταπτυχιακό στην ομοιοπαθητική, με θέμα «Ζυγίζω όσο τα συναισθήματα», και
  • η Έλπη Αγγελακοπούλου, διαιτολόγος-διατροφολόγος με θέμα «Τρέφεται σωστά το παιδί σου;».

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Φωτεινή Μπλιάτσου, Πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας και η Σταυρούλα Σδρόλια, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.

Συμμετέχει, επίσης, ο Αθανάσιος Ζέρβας, καθηγητής στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με λυρικές συνθέσεις δικές του πάνω σε στίχους Ελλήνων ποιητών, τις οποίες θα ερμηνεύσουν η Αμαλία Σδρόλια και η Φρόσω Κτιστάκη.

 

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού με τους καθηγητές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας προς τους σεισμόπληκτους