Ειδήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο Δ.Σ. του ΕΑΚ


Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας (Ε.Α.Κ) είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενημέρωση το νέο Δ.Σ. του ΕΑΚ Λάρισας για τα πάνω από 50 αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 8,7 εκατ. ευρώ που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας προχωρώντας στην ανακαίνιση δέκα κλειστών γυμναστηρίων, εικοσιένα γηπέδων ποδοσφαίρου, δεκαεπτά σχολικών αυλών κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρμοδιότητα των δημοτικών αθλητικών χώρων ανήκει στους δήμους που έχουν την ευθύνη της συντήρησης και της κατασκευής.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό χρηματοδότησε και κατασκεύασε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντήρησε και βελτίωσε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία, μετέτρεψε σχολικές αυλές σε ασφαλείς χώρους άθλησης για τους μαθητές. Παράλληλα ως Περιφέρεια  είμαστε πάντα παρόντες σε επιτυχημένες διοργανώσεις, παγκόσμια πρωταθλήματα, πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους,  για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού» τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γ. Κουρδής, ο αναπληρωτής Αντιπρόεδρος Απ. Γούλας, ο Γραμματέας Αντ. Ζήλος, ο έφορος Ηλ. Καλέτσιος, η αναπληρώτρια έφορος Βάνα Κυρόγλου και το μέλος Θαν. Δρυστέλλας.

 

Προηγούμενο άρθρο Βαγενά: Άλλη μια κωλοτούμπα! Αυτή τη φορά για το Ασφαλιστικό των αγροτών!
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ανεξίτηλη η σφραγίδα Καραμανλή στη σύγχρονη Ελλάδα