Ειδήσεις

Μάξιμος προς μαθητές: Να γίνετε ενεργοί πολίτες χρήσιμοι στον τόπο


«Η ποιότητα της δημοκρατίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πόσο ενημερωμένοι είναι οι πολίτες. Χαίρομαι γιατί για την ηλικία σας έχετε βασικές γνώσεις για τη λειτουργία του πολιτεύματος και την εκπροσώπηση του νομού μας στο εθνικό κοινοβούλιο». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά από συζήτηση που είχε με 33 μαθήτριες και μαθητές της Στ’ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στη Βουλή όπου τους υποδέχθηκε ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στη διάκριση των εξουσιών -εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής- που διέπει όλα τα συντάγματα της χώρας από την ανεξαρτησία της Ελλάδος, που γιορτάζει σε δυο χρόνια την Επανάσταση του 1821.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και να γίνουν ενεργοί πολίτες, χρήσιμοι στον τόπο. Τις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεναγήθηκαν στην έκθεση για τον Ρήγα Βελεστινλή συνόδευαν η διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Αλεξούλη και οι εκπαιδευτικοί: κύριος Γιώργος Σπανός και οι κυρίες Βασιλική Χατζούλη, Μαρία Παπακωνσταντίνου και Γεωργία Λουλούδη.

Προηγούμενο άρθρο Στην έκθεση Greek Panorama συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών