Ειδήσεις

Εκπαιδευτικές συναντήσεις με γονείς και κηδεμόνες


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας με τo Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού οργανώνουν συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες των αντίστοιχων σχολικών μονάδων προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία και τη συμπόρευση γονέων – σχολείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη20/11 και ώρες 17:30-19:30 στον Πολυχώρο Θεσσαλία που βρίσκεται στο 3ο χλμ της οδού Λάρισας – Τυρνάβου, στη Γιάννουλη Λάρισας (πίσω από το κατάστημα σούπερ-μάρκετ), προσφορά της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας που μετά την ενημερωτική συνάντηση θα προσφέρει ξενάγηση στην έκθεση «Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία» σε όλες/όλους τις/τους συμμετέχουσες/συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι:

  1. Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος – Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας: Σχέσεις Γονέων- Εκπαιδευτικών: από το Χτες στο Σήμερα.
  2. Δρ Κωτούλας Βασίλειος – Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας: Πλαίσιο λειτουργίας Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

3.Δρ Ξυνοπούλου Ελένη – Αναπληρώτρια Οργανωτική Συντονίστρια ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας: Η στάση του σχολείου απέναντι στη Βία

  1. Λιάπης Ευθύμιος Msc – Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ88: Επαγγελματικό Λύκειο -Δυνατότητες μετά τη φοίτηση σε ΕΠΑΛ

 

Προηγούμενο άρθρο Το σχολείο στη δημοκρατία, η δημοκρατία στο σχολείο
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Να μην σβήσει η Ρωμιοσύνη στην Πόλη!