Ειδήσεις

Ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με την κινητικότητα ERASMUS+


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια των δράσεων του Europe Direct συμμετείχε  στην ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα σχετικά με την κινητικότητα ERASMUS+ για σπουδές και πρακτική άσκηση στα πλαίσια των σπουδών τους (προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού κύκλου).

Η ενημέρωση έγινε στο campus ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ, στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου Διοίκησης, Περ. Οδός Λαρίσης – Τρικάλων και στο Campus ΒΙΟΠΟΛΙΣ, στο Τμήμα Ιατρικής.

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι φοιτητές και Καθηγητές των Τμημάτων και ομιλητές ήταν από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων της πόλης του Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,η κα Πηνελόπη Δάλλη, Συντονίστρια προγράμματος ERASMUS+  του Πανεπιστημίου και η κα Θεοδοσία Βασιλάκη, υπεύθυνη πρακτικής άσκησης.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο κ. Βασίλης Χατζηκαμαγιάννης  Επικεφαλής  του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας , η κ. Κατσιάκου Φωτεινή στέλεχος  του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, η κ.Αρετή Μπάνια και η κ. Χρυσάνθη Φούρλαρη, υπεύθυνο διοικητικό προσωπικό,  από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων της Λάρισας

Προηγούμενο άρθρο Τοποθετείται και ο 2ος Σταθμός Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα λόγω μεγάλης ζήτησης
Επόμενο άρθρο Στην τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο Ν. Ντίτορας