Οι «μάγοι» του Coca-Cola Cup χόρεψαν στη βροχή της Λάρισας!


Αθήνα 12 Μαρτίου 2012: Oι δύσκολες καιρικές συνθήκες και η βροχή δεν πτόησαν την ποδοσφαιρική Λάρισα που αγκάλιασε θερμά το Coca-Cola Cup που πραγματοποίησε τον δεύτερο πανελλαδικό σταθμό στη θεσσαλική πόλη, έπειτα από το Βόλο. Περισσότερα από 400 παιδιά έλαβαν μέρος το σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Olympic Park στους αγώνες 5×5 με τις κορυφαίες ομάδες να αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες στους τελικούς, ενώ την παράσταση έκλεψαν και οι διαγωνιστικές εκδηλώσεις.
Συνολικά 56 ομάδες έλαβαν μέρος στο Coca-Cola Cup της Λάρισας, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ δεν έλειψαν τα απίθανα γκολ, οι μεγάλες αναμετρήσεις και τα αμφίρροπα ντέρμπι. Ωστόσο, πέραν από τους αγώνες 5×5, στις εκδηλώσεις, ξεχωριστή θέση είχαν και τα δύο διαγωνιστικά σκέλη του διημέρου. Πιο συγκεκριμένα, το «Rooney Shooting Test» και το «Beat the Goalie Pro» (με την παρουσία μάλιστα του τερματοφύλακα του Αμπελωνιακού, Βαγγέλη Παπαδόπουλου) έκαναν μικρούς και μεγάλους να τεστάρουν τις ικανότητές  τους και να το χαρούν με την ψυχή τους.
Όσον αφορά τις νικήτριες ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία των 5×5 αγώνων, στο πρωτάθλημα 14-15 ετών πρώτη ήταν η ομάδα της «Νέας Πολιτείας» στους 16-17 πρώτευσαν οι «Μπέμπηδες FC» ενώ στους 18-19 τη νίκη κατέκτησαν ο «Rapsanians FC».
Το Coca-Cola Cup είναι μια ενέργεια της Coca-Cola που πρεσβεύει και μεταλαμπαδεύει στη νέα γενιά τα αθλητικά ιδεώδη και την αξία του «ευ αγωνίζεσαι» μέσα απο μια σειρά σημαντικών ενεργειών και δράσεων, αγκαλιάζοντας έτσι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσπάθεια της να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος απο τα πρώτα βήματα των νέων αθλητών.  Απευθύνεται πανελλαδικά σε παιδιά ηλικίας 14-19 ετών τα οποία, χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, καλούνται να φτιάξουν τη δική τους ομάδα 5×5 και να αγωνιστούν δωρεάν στο τουρνουά διεκδικώντας πλούσια δώρα με τους αγώνες να διεξάγονται σε πέντε πόλεις (Βόλο, Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα Θεσσαλονίκη). Οι νικήτριες ομάδες κάθε εγκατάστασης κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Sportcamp στο Λουτράκι 12 και 13 Μαΐου. Εκεί θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη του τελικού νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας.
Η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης στην κατηγορία 18-19 ετών κερδίζει ένα ταξίδι για τον τελικό του UEFA EURO 2012, ενώ, οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) θα κερδίσουν ως έπαθλο τη συμμετοχή όλων των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνουν οι σχολές της Arsenal στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αξιοποιηθούν από επαγγελματικές ομάδες.
Πλέον, σειρά έχει η Αθήνα για να φιλοξενήσει το Coca-Cola Cup το διήμερο (17 και 18 Μαρτίου). Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Cosmos Club. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site της Coca-Cola (www.cocacola.gr) ή απευθείας από τις εγκαταστάσεις του Cosmos Club με συμπλήρωση αίτησης. Η μαγεία του Coca-Cola cup συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!
Παρακολουθήστε το Coca-Cola Cup εδώ
www.cocacola.gr

Λεζάντες φωτογραφιών
1.    Η απόλαυση του παιχνιδιού
2.    Ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παπαδόπουλος αποκρούει πέναλτι των νεαρών ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού Beat the Goalie Pro.
3.    Ποδοσφαιρική δράση στη βροχερή Λάρισα.
4.    Απονομή σε νικήτρια ομάδα

Εταιρικό προφίλ The Coca-Cola Company
Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και χρονολογείται πάνω απο 125 χρόνια, με σχεδόν 500 εμπορικά σήματα και 3.300 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών (ανθρακούχων ποτών, χυμών και φρουτοποτών, εμφιαλωμένου νερού, καθώς και έτοιμου (ready-to-drink) καφέ και τσαγιού).
Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη χάραξη στρατηγικής μάρκετινγκ των προϊόντων της και παρέχει τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής και εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων στις τρεις χώρες. Τα προϊόντα της The   Coca-Cola Company που διατίθενται στην Ελλάδα είναι τα Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, Nestea Green Tea Sugar Free, Illy issimo Caffe, Illy issimo Macchiato.
Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε., μέλος του ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic, ενός από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της εταιρείας, με παρουσία σε 28 χώρες.
Μαζί με την Coca-Cola, που αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 14 brands, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola Light/Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Vitaminwater, Powerade, Minute Maid και Georgia Coffee.
Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,7 δις φορές την ημέρα.
Για περισσότερες πληροφορίες για την The Coca-Cola Company, παρακαλώ επισκεφτείτε το    www.thecoca-colacompany.com.

Προηγούμενο άρθρο Ροντούλης Αστέριος: «Γερμανικές οφειλές προς την Ελλάδα»
Επόμενο άρθρο Στο Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» η υπογείωση των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Δαμασίου προϋπολογισμού 1.3 εκ. ευρώ