Μάξιμος στην Π.Ε. της ΝΔ: «Τίποτε λιγότερο από Αυτοδυναμία!»


·    Συγκροτούμε την κοινωνική συμμαχία της Λογικής

«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο» και «δεν διεκδικούμε τίποτε λιγότερο από την αυτοδυναμία» ήταν τα σημεία που κυριάρχησαν στην ομιλία του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου στη συνεδρίαση της Πολίτικής Επιτροπής του κόμματος, που ουσιαστικά σήμανε και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας. Ο κ. Χαρακόπουλος ενόψει των εκλογών κάλεσε τους πολίτες στη συγκρότηση «μιας ευρύτατης κοινωνικής συμμαχίας, μιας συμμαχίας της Λογικής», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Στην ομιλία του ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Σήμερα μπαίνουμε στη τελική ευθεία προς τις εκλογές. Ύστερα από δυόμιση δραματικά χρόνια, αφού το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Η ιστορία θα κάνει την κρίση της για τους ενόχους. Πριν, όμως, θα μιλήσει ο λαός. Η ΝΔ θα πρέπει να απευθυνθεί με σεμνότητα αλλά και με αυτοπεποίθηση, σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο, που αισθάνεται προδομένος και γι’ αυτό αγανακτισμένος. Και να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας.
Ναι λοιπόν! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Η ΝΔ ήταν και παραμένει δύναμη ευθύνης, σταθερότητας, εγγύηση για τη χώρα. Κι αυτό το κατανοούν οι πολίτες, παρά την σύγχυση που προκαλείται, παρά την γενική απογοήτευση, παρά τη θολούρα που καλλιεργούν οι ένοχοι.
Η ΝΔ οφείλει να σταθεί απέναντι στους πολίτες με αυτοπεποίθηση και να ζητήσει την ψήφο τους διεκδικώντας τίποτε λιγότερο από την Αυτοδυναμία! Οι λύσεις πρέπει να είναι καθαρές. Κι η καθαρή λύση είναι μόνον αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Γι’ αυτό, όμως, πρέπει μέχρι τις εκλογές να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα συσπείρωσης των ψηφοφόρων μας. Και πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς, το ένα εκατομμύριο, που χάσαμε το 2009 γιατί δεν τολμήσαμε όσα οι καιροί απαιτούσαν. Και να κερδίσουμε και πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, που βλέπουν σε εμάς την ελπίδα για μια νέα ημέρα.
Χρέος μας είναι να δουλέψουμε όλοι, στελέχη και μέλη, από τον Πρόεδρο μέχρι τον απλό φίλο του κόμματος στην κατεύθυνση μιας ευρύτατης κοινωνικής συμμαχίας, μιας συμμαχίας της Λογικής! Οι ημέρες μέχρι τις εκλογές είναι λίγες. Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Από εμάς εξαρτάται να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το οφείλουμε στο λαό, το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται, το οφείλουμε στην πατρίδα».

Προηγούμενο άρθρο Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για τη Νέα Δράση ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστέριος: «Γερμανικές οφειλές προς την Ελλάδα»