Με γυναίκες στους Αμπελόκηπους, την Κυπάρισσο, το Αβέρωφ και τον Αμπελώνα εόρτασε στην Ημέρα της Γυναίκας η Βάσω Αλεξανδρίδου


Με γυναίκες του νομού Λάρισας εόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Λαρισαία βουλευτής κα Βάσω Αλεξανδρίδου, η πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό.
Η κα Βάσω Αλεξανδρίδου παρέστη διαδοχικά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αμπελοκήπων Λάρισας, του Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Κυπάρισσου, του Συλλόγου Γυναικών συνοικίας Αβέρωφ και του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα. Συζήτησε διεξοδικά με κάθε γυναίκα χωριστά και κατέγραψε τις απόψεις, τα παράπονα, τις επισημάνσεις, τις προτάσεις της προκειμένου να τις αξιοποιήσει στις πρωτοβουλίες της εντός κι εκτός Βουλής.
Στις ομιλίες της η κα Βάσω Αλεξανδρίδου τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα ορόσημο για να τιμά η παγκόσμια κοινωνία τη γυναίκα και να αναδεικνύει την προσφορά της σε κάθε πτυχή της ζωής. Είναι, όμως, και η ημέρα που μας δίνει το έναυσμα να αναλογιστούμε τις ελλείψεις, τις καθυστερήσεις, τα κενά, τις αδυναμίες που υπάρχουν ακόμη ώστε να γίνει πράξη η πραγματική ισότητα, η ισότητα στην καθημερινή ζωή. Διότι σε θεσμικό επίπεδο η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, όμως, όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε, συχνά από την θεωρία στην πράξη, την εφαρμογή υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση».

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την INTERAMERICAN - Ένταξη στο Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN
Επόμενο άρθρο Εαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες περιπτώσεις διαρήξεων και κλοπών σε σπίτια στην πόλη της Λάρισας