Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Digital Marketing Event


Ο Χρυσός Οδηγός σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στηρίζοντας τον σύγχρονο επαγγελματία, διοργανώνει στις 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 17:00 – 20:00 εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με ό,τι νεότερο σε θέματα Digital προβολής, στα γραφεία του ΣΘΕΒ.

Έμπειρα στελέχη θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τον αποτελεσματικότερο τρόπο παρουσίας τους στο Internet, για βέλτιστες πρακτικές σχετικά με την προώθηση την επιχείρηση τους online (σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο) ενώ θα δώσουν tips και χρήσιμες συμβουλές για το website τους. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) με τον οποίο υποχρεούνται πλέον να εναρμονίζονται όλοι οι επαγγελματίες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για τη συμμετοχή στο event και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2410661810  ή να στείλετε email στο thessalia@xo.gr, ενώ για την πλήρη ατζέντα επισκεφτείτε το https://adsolutions.xo.gr/blog/digital-marketing-event-larisa-2019.

Προηγούμενο άρθρο Νέο Συλλαλητήριο του ΕΚΝΛ την Τετάρτη 23 Οκτώβρη
Επόμενο άρθρο ΤΕΕ: Η ένταξη μεταναστών στην αγορά εργασίας των κατασκευών