Ειδήσεις

Με το νέο Δήμαρχο Τεμπών συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης


Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση για την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Τεμπών στον τομέα του αθλητισμού, της αντιπλημμυρικής προστασίας, της οδοποιίας, και των υποδομών. Παράλληλα  η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου, απασχόλησαν τις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Τεμπών.

«Σήμερα συναντηθήκαμε με το νέο Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη και τους συνεργάτες του όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα ύψους 33 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτεί και υλοποίει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με το Δήμο Τεμπών. Ενώ παράλληλα εκπονούμε το σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Σε συνεργασία και συνέργεια με τους δημάρχους και τους δήμους της Θεσσαλίας  δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Είχαμε μια συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστό, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε σημαντικά έργα προς όφελος των πολιτών του Δήμου Τεμπών» υποστήριξε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Πινακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τουρισμού και Δια βίου Μάθησης Ν. Λιούπας και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τεμπών Ν. Μητσογιάννης, Γ. Νικολάου, Κ. Ζαρδούκας, Αθ. Καραναστάσης και Π. Γκατζόγιας και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.

 

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση αποφοίτων του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών
Επόμενο άρθρο Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ελασσόνα ο Δ/κητής 1ης Στρατιάς