Ειδήσεις

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας ο πρώτος αγώνας της Λάρισα ΚΑΕ


Με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας διεξάγεται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.45 στο Κλειστό της Νεάπολης,  για το πρωτάθλημα της Α1  Basket League,  η ιστορική πρώτη εμφάνιση της  ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, με αντίπαλο τον  φιναλίστ των περσινών τελικών,  Προμηθέα Πατρών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδότησε την προμήθεια και εγκατάσταση των σύγχρονων χρονομέτρων και των χρονομέτρων 24 δευτερολέπτων στο παρκέ της Νεάπολης, υποδομές που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή αγώνων Α1 κατηγορίας.

Έτσι όχι μόνο εξασφαλίστηκε ουσιαστικά η  διεξαγωγή του πρώτου  αγώνα της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ,  αλλά δίνεται πλέον η δυνατότητα στο κλειστό της Νεάπολης να φιλοξενεί και άλλους αγώνες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες τις τεχνικές απαιτήσεις  για μπασκετικές διοργανώσεις  ευρωπαϊκού και παγκόσμιο επιπέδου.

«Σε συνεργασία και συνέργεια με τη Διοίκηση της ομάδας Λάρισα ΚΑΕ και τις υπηρεσίες μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανταποκρίθηκαμε άμεσα στο αίτημα και προχωρήσαμε γρήγορα  όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προμήθεια και την εγκατάσταση  των χρονομέτρων. Χωρίς αυτά, ο αγώνας δεν θα μπορούσε να γίνει. Στηρίζουμε τον αθλητισμό, στηρίζουμε τη νεολαία, είμαστε δίπλα στις τοπικές ομάδες, είμαστε η πρώτη  αθλητική περιφέρεια στη χώρα, μας επιλέγουν για να φιλοξενήσουμε  κορυφαίες  διοργανώσεις χάρη στις υποδομές που διαθέτουμε. Είμαστε κοντά στα μικρά καθημερινά προβλήματα όλων των Θεσσαλών που όταν δεν λύνονται ανάγονται σε κυρίαρχα και μεγάλα. Είμαστε κοντά στο φίλαθλο κοινό και θα είμαστε στο γήπεδο για να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα στην πρώτη της  εμφάνιση» συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός.

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με 3 νέα έργα
Επόμενο άρθρο Νέες συλλήψεις στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας