Ειδήσεις

Δωρεά τηλεοπτικών συσκευών από το Fashion City Outlet στην Πυροσβεστική Υπηρεσία


To Εκπτωτικό Κέντρο της Θεσσαλίας Fashion City Outlet ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, δώρισε 2 τηλεοπτικές συσκευές για τις ανάγκες του Κέντρου Διαχείρισης της Υπηρεσίας.

Ο κος. Θωμάς Χαϊδάς, Διευθυντής Λειτουργίας του Θεσσαλικού Outlet,  ο οποίος έκανε και την παράδοση της δωρεάς, σημείωσε πως «η δωρεά αυτή αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αναγνώριση της καθημερινής προσφοράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο και ευχόμαστε να συνδράμει στο έργο της».

«Βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού του Fashion City Outlet είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του εκπτωτικού κέντρου κ. Μίνωας Δρακάκης. «Στο πλαίσιο αυτό» συνέχισε, «αναλαμβάνουμε συχνά πρωτοβουλίες προς όφελος  της κοινωνίας που μας στηρίζει, και στην στήριξη δομών, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που αποδεδειγμένα προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία».

Τις ευχαριστίες της προς το Fashion City Outletγια την δωρεά αυτή, απεύθυνε προς τη διοίκηση του εκπτωτικού κέντρου, η Περιφερειακή διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέσω του Διοικητή της Αρχιπύραρχου κου. Χρήστου Ν. Σπαθούλα, εκφράζοντας την ευχή ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά αυτό και άλλες εταιρείες.

 

Προηγούμενο άρθρο Το Σχολείο στη Δημοκρατία, η Δημοκρατία στο Σχολείο
Επόμενο άρθρο Εντυπωσιακή παρουσία των θεσσαλικών ΠΟΠ προϊόντων στη ΔΕΘ