Ειδήσεις

Επιστολή Χρ. Κέλλα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας


Ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Οδικής Ασφάλειας της  Βουλής και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, απέστειλε προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό την παρακάτω επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη

Αγαπητέ Κώστα

Με την εκλογή σου στο αξίωμα του Περιφερειάρχη, το 2010, έγραψες ιστορία, αφού υπήρξες ο πρώτος εκλεγμένος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ακολούθησες μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, που σε καταξίωσε στη συνείδηση του κόσμου ως τον Περιφερειάρχη των μεγάλων έργων.

Προεκλογικά, σου ευχήθηκα να συνεχίσεις να γράφεις ιστορία και να επανεκλεγείς, προκειμένου να συνεχίσεις το έργο σου, που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ανάδειξη της Λάρισας και της Θεσσαλίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το ίδιο σου εύχομαι και σήμερα.

Από γεωγραφική άποψη, ο τόπος μας αποτελεί την «καρδιά» της ελληνικής επικράτειας, ενώ ιστορικά συνιστά την άτυπη πρωτεύουσα της περιφέρειας και γνωρίζουμε ότι διαθέτει μεγάλες δυνατότητες και σημαντικές προοπτικές. Γι’ αυτό οφείλουμε, όλες και όλοι μαζί, να καταστήσουμε τη Λάρισα και τη Θεσσαλίαένα σύγχρονο διοικητικό και οικονομικό κέντροτης Νότιας Ευρώπης.

Εύχομαι, ολόψυχα, σε όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο μία καλή και παραγωγική θητεία στο πλευρό των συμπατριωτών μας. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, θα είμαι στο πλευρό σας, ώστε να διασφαλίζουμε τη διαρκή επικοινωνία και αλληλεπίδραση της Περιφέρειας με την Κυβέρνηση, με γνώμονα την πρόοδο και το μέλλον του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κέλλας».

 

.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτάζεται στη Νίκη η ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Υπόλογοι για ΔΕΗ οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ!