Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών


Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, συνολικά (13) περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 20 και 28 ετών, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από (03-12-2018) έως (24-05-2019), οι δράστες μετέβησαν με διάφορα οχήματα, κλεμμένα ή μη, σε αγροτεμάχια, αποθήκες, επιχειρήσεις, οικίες και Ιερό Ναό, και αφαίρεσαν διάφορα μηχανήματα και γεωργικά εργαλεία (βάνες άρδευσης, αλυσοπρίονα, εξαρτήματα και μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα, κ.α.), καθώς και χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε μία περίπτωση, διέρρηξαν καφενείο, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Εθνική στρατηγική για κρασί και αποστάγματα