Ειδήσεις

Κέλλας: Συγχαρητήρια και μία δημιουργική πορεία για όλους


«Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τους εύχομαι, από βάθους καρδιάς, μία καλή και παραγωγική σταδιοδρομία, κατά την οποία θα δουν τους κόπους τους να επιβραβεύονται, επιτυγχάνοντας ανάλογες επιδόσεις. Ειδικότερα στους άριστους, εύχομαι να έχουν τη δύναμη και τη διαύγεια, ώστε να βρίσκονται πάντα στην κορυφή.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής και αν. Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προσθέτοντας:

«Όσοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους, δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά να δουν την ερχόμενη χρονιά ως μία ευκαιρία, προκειμένου να ενισχύσουντις γνώσεις τους και να βελτιώσουν την απόδοσή τους, είτε αποφασίσουν να δώσουν εκ νέου εξετάσεις, είτε επιλέξουν διαφορετική διαδρομή εξέλιξης.

Εύχομαι σε όλες και όλους, επιτυχόντες και μη, να έχουν μία δημιουργική πορεία στη ζωή τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Ζάππειο και το Ελευθέριο
Επόμενο άρθρο Εγγραφές στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ