Ειδήσεις

Ο Θ. Νασιακόπουλος για την 4η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών


Τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκαν στο δημαρχείο του Δήμου στη Νίκαια, εκπρόσωποι των Μορφωτικών Συλλόγων Αβέρωφ, Γλαύκης, Πυργετού, Συκουρίου, Φιλιππούπολης και Χάλκης με σκοπό  να τον ενημερώσουν για την 4η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Αυγούστου μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου. 80 χορευτές θα συμμετάσχουν στη συνάντηση, τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Σερβία, την Σλοβακία και την Παραγουάη.

Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών τόνισαν με έμφαση πως σκοπός της συνάντησης αυτής, η οποία αποκτά πλέον χαρακτηριστικά θεσμού, είναι «η ανάπτυξη δεσμών φιλίας μεταξύ των λαών της χώρας μας, της Σερβίας, της Σλοβακίας και της Παραγουάης, με οδηγό το χορό και το τραγούδι, αλλά και η ανάδειξη της παράδοσης των λαών αυτών».

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν με την επίσκεψή τους, δήλωσε δε τη διαρκή και αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κιλελέρστην προσπάθεια των συλλόγων. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα για την επιτυχία της 4ηςΧορευτικής Συνάντησης των Πολιτισμών.

Το χορευτικό υπερθέαμα θα εξελιχθεί όχι μόνο στο κέντρο της Λάρισα  αλλά και σε συνοικίες της καθώς και σε χωριά (Πυργετός, Γλαύκη, Χάλκη, Συκούριο) της ευρύτερης περιοχής. Σημειώνεται πως η 4η Χορευτική Συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας με συνδιοργανωτές το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Κιλελέρ.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση για την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου
Επόμενο άρθρο Εκδηλώσεις σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ