Ειδήσεις

Θ. Παιδής: Να αποζημιωθούν οι παραγωγοί στο Αμούρι Ελασσόνας


Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ πραγματοποίησε ο εντεταλμένος  σύμβουλος κ.  Θανάσης Παιδής  μαζί με τον νεοεκλεγέντα  πρόεδρο του Αμουρίου κ. Ανδρέα Τσιώρη .

Κατά την επίσκεψη τους  συναντήθηκαν  με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας  κ. Λιόντο Μιχάλη από τον οποίο  ζήτησαν  δίκαιες και άμεσες   αποζημιώσεις  για όλους τους  παραγωγούς  μηδικής  καλλιέργειας που επλήγησαν  από τα καιρικά  φαινόμενα  το προηγούμενο  διάστημα στην ευρύτερη  περιοχή του Αμουρίου .

Στη συνέχεια ο κ. Παιδής  έθεσε για άλλη μια φορά τις κατεπείγουσες   αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία του ΕΛΓΑ  α) στον κανονισμό  ώστε να καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ περισσότερα ζημιογόνα αίτια προς ανακούφιση των πληγέντων αγροτών  β) Την απλούστευση των διαδικασιώνεκτίμησης με λιγότερη γραφειοκρατία και την ηλεκτρονικήδιασύνδεση ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ    γ) τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ σε μέσα ώστε να μπορούν οι εκτιμητές να κάνουν πιο εύκολα την εργασία τους  .

Ο κ. Θανάσης Παιδής  ευχαρίστησε τον κ. Λιόντο και το προσωπικό του ΕΛΓΑ Λάρισας για την ενημέρωση και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών προς ανακούφιση των πληγέντων παραγωγών.”

Προηγούμενο άρθρο Λίφτινγκ σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Χρ. Κέλλας: Όλοι μαζί για το μέλλον του τόπου μας