Ειδήσεις

Αναλαμβάνει αν. Γ. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ ο Χρ. Κέλλας


«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου ανέθεσε τη θέση τουαν. Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία της και να διασφαλίσουμε την αλληλεπίδρασή της Κυβέρνησηςμε την Κοινωνία. Τον ευχαριστώ και δημόσια για την εμπιστοσύνη του, όπως και τον Γενικό Γραμματέα, Σταύρο Καλαφάτη, με τον οποίο είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία, όπως είχαμε έως σήμερα ως Βουλευτές.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με τον ορισμό του ως αν. Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Στόχος μου είναι να δυναμώσω τη φωνή των πολιτών και, πρωτίστως, των συμπατριωτών μου μεταφέροντας σε κεντρικό επίπεδο τα συλλογικά αιτήματα από κάθε σημείο του Νομού μας.

Από σήμερα ξεκινάμε, με αμεσότητα και ειλικρίνεια, για να φέρουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στο επίκεντρο της κεντρικής πολιτικής σκηνήςκαι είμαι βέβαιος,ότι η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα παράξει εξαιρετικά αποτελέσματα».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Λείψανο του αγίου Παντελεήμονος στον Άγιο Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Αναβαθμίζεται ενεργειακά από την Περιφέρεια το κτίριο του ΤΕΕ