Ειδήσεις

Μάξιμος από τα Φάρσαλα: Θα είμαι έμπρακτα δίπλα σας όπως πάντα!


«Με την υλοποίηση του προγράμματός μας η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα» τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Φάρσαλα, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που τον συνεχάρησαν για τη νίκη της ΝΔ και την επανεκλογή του.

Ο Θεσσαλός πολιτικός τους ευχαρίστησε «για την πολύτιμη στήριξή σας και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση» και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται «για τα προβλήματα της περιφέρειας και των ανθρώπων της. Χρέος μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι δίπλα σας, όπως έμπρακτα το έκανα πάντα».

Ο κυβερνητικός βουλευτής είπε ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης, κατά κοινή ομολογία, είναι ιδιαίτερα θετικά. Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για κανέναν. Οι πολίτες αναμένουν γρήγορα αποτελέσματα και το μήνυμα για εντατική δουλειά το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν υπάρχουν φέτος διακοπές στις εργασίες της Βουλής πέραν του Δεκαπενταύγουστου. Αμέσως μετά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα αρχίσει η κατάθεση νομοσχεδίων, που είχαμε ετοιμάσει κατά την περίοδο που είμασταν στην αντιπολίτευση. Οι πολίτες θέλουν να δουν να αλλάζει η ζωή τους προς το καλύτερο και δεν θα τους διαψεύσουμε».

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 48χρονου για κλοπή
Επόμενο άρθρο Το πρώτο iGEM Greek Meet Up από το Παν/μιο Θεσσαλίας