Ειδήσεις

Στο Κιλελέρ η Άννα Βαγενά


Στο Κιλελέρ βρέθηκε την 1η/07/19, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Λάρισα Άννα Βαγενά.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ, κ. Απόστολο Κοντογιάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βάιο Βισβίκη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κιλελέρ «Αγία Μαρίνα», κ. Νίκη Δημοπούλου, αλλά και με γυναίκες-μέλη του συλλόγου.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν ιδιαίτερα θερμό, καθώς είναι γνωστή η προσπάθεια της Άννας Βαγενά για τη δημιουργία του Εθνικού Μουσείου Αγροτικού Κινήματος Κιλελέρ. Όσον αφορά την πορεία της μελέτης για την ανέγερση του μουσείου, η ίδια δήλωσε:

«Η επικαιροποίηση της μελέτης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ελπίζω όποια κυβέρνηση προκύψει την επομένη των εκλογών να θελήσει να ολοκληρώσει αυτό το έργο και να το χρηματοδοτήσει, όπως δεσμεύτηκε να κάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, ως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, εντάσσοντάς το στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 Στη φωτογραφία η Άννα Βαγενά με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ, κ. Απόστολο Κοντογιάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βάιο Βισβίκη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κιλελέρ «Αγία Μαρίνα», κ. Νίκη Δημοπούλου, καθώς και γυναίκες-μέλη του συλλόγου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Τεράστια η προσφορά των ΚΤΕΛ στην κοινωνικοοικονομική ζωή
Επόμενο άρθρο Οδηγίες και μέτρα προφύλαξης από τον καύσωνα