Ειδήσεις

Τη Ραψάνη επισκέφτηκε η Άννα Βαγενά


Στον τόπο καταγωγής της, τη Ραψάνη, βρέθηκε  η υποψήφια βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Λάρισα Άννα Βαγενά. Στη διάρκεια της επίσκεψής της, παρακολούθησε την πολιτιστική εκδήλωση «Βήματα Πολιτισμού», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου, καθώς και την πρόεδρο, κ. Αγγελική Γεροβασίλη, που κρατούν ζωντανή τη λαϊκή παράδοση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που στον σύλλογό σας παίρνουν μέρος όλες οι γενιές των γυναικών του χωριού, μητέρες, γιαγιάδες, παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι η παράδοση ριζώνει βαθιά σε κάθε μια από εσάς, κάτι που είναι πολύ σπουδαίο στη σημερινή εποχή».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό της, η Άννα Βαγενά δεσμεύτηκε να δώσει, αφιλοκερδώς, παράσταση για την ενίσχυση του συλλόγου, αλλά και την ψυχαγωγία των κατοίκων της Ραψάνης.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την πλατεία της Ραψάνης, όπου συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης, κ. Ζήλο Δημήτριο, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και τον διαβεβαίωσε πως είναι πρόθυμη, εφόσον επανεκλεγεί, για κάθε συνεργασία για το καλό του χωριού.

Στη φωτογραφία η Άννα Βαγενά με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης, κ. Αγγελική Γεροβασίλη.

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας από τη Γιάννουλη: Ανάσα με δραστική μείωση φόρων και εισφορών
Επόμενο άρθρο Αποκαθίσταται ο δρόμος Παλαιόπυργος-Κουλούρα-Μεσάγγαλα-Αιγάνη