Ειδήσεις

Κέλλας: Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα


Την κεντρική του ομιλία στην πόλη των Φαρσάλων πραγματοποίησε, ενώπιον πλήθους κόσμου, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας,παρουσιάζοντας τα κυριότερα σημεία του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

ΟΛαρισαίος πολιτικός εξαπέλυσε επίθεση προς την απερχόμενη Κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα, επισημαίνοντας:

«“Πούλησαν” το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και αναγνώρισαν “μακεδονικό έθνος” και “μακεδονική γλώσσα”, μετατρέποντας το ηρωικό ΌΧΙ του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι σε “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”! Γι’ αυτό οΡάμα “αλωνίζει” διώκοντας απηνώς τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα! Γι’ αυτό ο Ερντογάν έχει “εκτροχιαστεί” πλήρως και απειλεί μέσω του τύπου με νέα εισβολή στην Κύπρο! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι τα “κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα” και πως “στηρίζουμε σθεναρά την Κύπρο και τα δικαιώματά της”!».

Περαιτέρω, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της δημοσιονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης, εστιάζοντας στον πρωτογενή τομέα:

«Υπερφορολόγησαν τους Έλληνες και επέβαλαν υψηλές ασφαλιστικές εισφορές! Αύξησαν την προκαταβολή φόρου στο 100%, αύξησαν τον ΦΠΑ, κατήργησαν το αγροτικό πετρέλαιο και φορολόγησαν τις αγροτικές επιδοτήσεις! Αφαίμαξαν τον αγροτικό κόσμο και τις επιχειρήσεις και περιέκοψαν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αφήνοντας την επαρχία χωρίς υποδομές.

Συνδυαστικά με τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών θα λάβουμε άμεσα υποστηρικτικά μέτρα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Επί 5 χρόνια, η Κλιματική Αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα επιδεινώθηκαν, αλλά η Κυβέρνηση αδιαφόρησε με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων κατά την τελευταία χαλαζόπτωση. Πήγα επί τόπου στις πληγείσες περιοχές από την πρώτη στιγμή. Αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο εκσυγχρονισμός του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε και να αποζημιώνεστε και η πληρωμή να γίνεται έγκαιρα!

Δεν είναι δυνατόν, κάποιοι να κάνουν “πάρτυ” με τα “βαφτίσια” γάλακτος και κρέατος και οι τιμές να κατρακυλούν. Θα εντατικοποιήσουμε τους ελέγχους άμεσα και δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Η ασυδοσία θα σταματήσει!».

Αφού ανέλυσε το πρόγραμμα της ΝΔ για τη δημόσια ασφάλεια και την Παιδεία, ο κ. Κέλλας έκλεισε την ομιλία του, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του:

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής, ούτε μπήκα στην πολιτική για να αποκτήσω επάγγελμα. Είχα και έχω επάγγελμα. Εργάζομαι ως γιατρός όλα μου τα χρόνια και, μάλιστα, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ξέρω, πολύ καλά, τι σημαίνει να πληρώνεις την εφορία και τις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και την αγωνία να μείνει κάτι στην άκρη στο τέλος του μήνα. Εισήλθα στον πολιτικό στίβο γιατί αγαπώ τον τόπο μας! Γιατί θέλω να δω τα Φάρσαλα και τον Νομό μας να προοδεύουν και την Ελλάδα να γίνεται πάλι ισχυρή! Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας από όποια θέση και αν κληθώ να προσφέρω. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη και να προχωρήσουμε, όπως ξεκινήσαμε, όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για να αναστήσουμε την Πατρίδα μας!».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων
Επόμενο άρθρο Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Τεμπών από τους συμμαθητές