Ειδήσεις

Μάξιμος: Χρέος μου η υπηρέτηση αρχών και αξιών!


«Πραγματικά να ευχαριστήσω κυρίως τους πολίτες της Λάρισας που με τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους. Η εμπιστοσύνη αυτή για μένα είναι ένα χρέος. Χρέος υπηρέτησης των δικών τους αναγκών, χρέος υπηρέτησης των κοινών αξιών που μοιράζομαι με τους συμπολίτες που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους: της αγάπης για την πατρίδα, της πίστης στον θεσμό της οικογένειας, του σεβασμού στην ορθόδοξη παράδοσή μας. Γι’ αυτά δεσμεύομαι και πάλι να αγωνιστώ, με σημαία αυτές τις αρχές να υπηρετήσω και πάλι τους πολίτες της Λάρισας, αν ανανεώσουν την εντολή τους στο πρόσωπό μου».Τα παραπάνω τόνισε οτομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ΡαδιοφωνικόΣταθμόPalaceradio9.14,στην εκπομπή «πάρτο αλλιώς» με τη δημοσιογράφο Βάσω Οικονόμου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ανέφερε ότι «αν δεν είχαμε εκλογές, το Σαββατοκύριακο θα ήμουνα στηνΚαππαδοκία συνοδεύονταςτον Οικουμενικό Πατριάρχη που πραγματοποίησε το ετήσιο προσκύνημά του, αλλά λόγω των αιφνίδιων εκλογών δεν κατέστη δυνατόν. Αλλά απ’ ότι μου είπε χτες τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου‘‘ΗΚαθ’ ημάς Ανατολή’’,που βρέθηκε μαζί του στην Καππαδοκία,στηΣινασό, ο Πατριάρχης του ζήτησε να μου μεταφέρει τις ευχές του, του χρόνου να τον συνοδεύσω ως υπουργός Γεωργίας.Δεν ξέρω πόσο καλή ευχή είναι αυτή, να πω την αμαρτία μου με τα καυτά προβλήματα των αγροτικών».

Ο κ. Χαρακόπουλος επισήμανε επίσης ότι πιστεύει πως«η ΝΔ αγγίζει την αυτοδυναμία.Χρειάζεται εγρήγορση και για την τελευταία ψήφο. Αντίπαλός μας αυτή τη στιγμή είναι η βεβαιότητα της νίκης της ΝΔ. Και αυτή η βεβαιότητα δεν πρέπει να δημιουργήσει εφησυχασμό:«Πάμε να κάνουμε το μπάνιο μας, γιατί έχει τους 40 βαθμούς Κελσίου και τον καύσωνα».Θα πρέπει η καθεμιά και ο καθένας που πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή να προσέλθει στην κάλπη.Νομίζω ότι αυτό το συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο. Εγώ στις επαφές μου που έχω όλο αυτό το διάστημα στα χωριά μας, στην πόλη, στις συνοικίες το εισπράττω.Όλος ο κόσμος ζητάει να αλλάξει κάτι, φτάνει ως εδώ!Νομίζω διαψεύστηκαν οι προσδοκίες και οι ελπίδες που είχαν καλλιεργηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι καθολικό».

Προηγούμενο άρθρο Μετά το Λύκειο τι; 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλία 2019
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα στις 29 και 30 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου