Επίσκεψη Χρήστου Κέλλα στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

20 Ιουνίου 2019

«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βίωσαν στο πετσί τους μία εξοντωτική μεταχείριση, πληρώνοντας αδρά φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, σε βαθμό τέτοιο, που χιλιάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν στην έξοδο από την αγορά εργασίας. Αυτά, βέβαια, τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, διότι όλη μου τη ζωή έχω εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας. Γνωρίζω, πολύ καλά, την αγωνία να πληρωθούν οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, χωρίς να μένει τίποτε στην άκρη στο τέλος του μήνα».

Τα παραπάνω τόνισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

«Η Κυβέρνηση θέσπισε ένα παράλογο και αναποτελεσματικό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, χωρίς να λάβει υπόψη της ότι οι μηχανικοί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είχαν δουλειές εξαιτίας της κρίσης. Με τις νέες εισφορές για επικουρική κάλυψη και τα αναδρομικά παλιότερων ετών, που προστίθενται στις εισφορές του ΕΦΚΑ και τη φορολογία, η συνολική επιβάρυνση δεν ξεπερνά μόνο το 100% των εισοδημάτων σας, αλλά πρέπει να δανείζεστε, για να πληρώνετε το κράτος. Την κεντρική κυβέρνηση, δηλαδή, πουεισπράττει, για να ασκήσει επιδοματική πολιτική φτωχοποίησης και τίποτα παραπάνω».

«Όλα αυτά πρέπει να ακυρωθούν αμέσως μετά τις εκλογές και γνωρίζετε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί για μία νέα δημοσιονομική πολιτική, που θα απαλλάξει τον ελεύθερο επαγγελματία από άδικα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη.

Στόχος μας είναι να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, τους επιστήμονες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και να επιτύχουμε υψηλή και βιώσιμη ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε την απαραίτητη στήριξη, προκειμένου η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη και να προχωρήσουμε ολοταχώς μπροστά, αποκαθιστώντας τη μεσαία τάξη και διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930