Ειδήσεις

Μάξιμος: Με ΝΔ επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα!


«Η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές επιμένει ότι χρειάζεται η χώρα μια επανεκκίνηση, μια επιστροφή στην κανονικότητα. Και επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει για μας λιγότερους φόρους, καλύτερες και περισσότερες δουλειές πλήρους και όχι μερικής απασχόλησης. Μια γενιά των 300 ευρώ δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Λοιπόν, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, λιγότεροι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές που να μπορούν να καταβάλλονται από τους εργαζόμενους και βεβαίως περισσότερη ασφάλεια».Τα παραπάνω υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώνταςστο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης τουANT1 και στην δημοσιογράφο κ.Ρίτσα Μπιζόγλη. Από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο υποψήφιος βουλευτής κ. Χρήστος Γιαννούλης. 

 

Ευκαιρία αποδοκιμασίας Τσίπρα από τους Λαρισαίους αγρότες…

Ο Θεσσαλός πολιτικός, σχολιάζοντας την είδηση σύμφωνα με την οποίαο κ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, υπογράμμισε ότι «είναι μια καλή ευκαιρία στον αγροτικό κόσμο να στείλει ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος τους εξαπάτησε, υποκλέπτοντας την ψήφο του, υποσχόμενος χαμηλότερους φόρους στους αγρότες και ασφαλιστικές εισφορές ενώ ο ίδιος κατήργησε τον ΟΓΑ. Για πρώτη φορά φορολογήθηκαν οι αγροτικές επιδοτήσεις. Υπόσχονταν χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Τον θυμούμαι στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2014 στην καρότσα του αγροτικού τουΒάγγου,τουαγροτοσυνδικαλιστή,στο μπλόκο της Βοιωτίας, να χαρακτηρίζει “ψίχουλα” τα 160 εκατομμύρια ευρώ, που εμείς, η δική μας κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου έδινε στους αγρότες, ως επιστροφή στον ειδικό φόρο κατανάλωσης πετρελαίου. Ο πρωθυπουργός αυτός, που έλεγε ψίχουλα τα 160 εκατομμύρια που η δική μας κυβέρνηση έδινε στον αγροτικό κόσμο για το κόστος παραγωγής, είναι εκείνος που την πρώτη χρονιά τα περιέκοψε στο μισό και το 2017 τα κατήργησε τελείως! Είναι μια καλή ευκαιρία στους αγρότες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα!».

 

Έξαρση της εγκληματικότητας λόγω ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ…

«Το δελτίο ειδήσεων που είδαμε,από τις πρώτες ειδήσεις, μονοπωλείται σχεδόν από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Τι δείχνει; Ότι έχουμε μια έξαρση εγκληματικότητας που καταγράφεται πια και στα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας, της ΕΛΑΣ, από το κέντρο της Αθήνας, την πρωτεύουσα της χώρας μέχρι και το τελευταίο χωριό. Έξαρση της εγκληματικότητας γιατί έχουμε ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός προχτές που παρουσίασε, κ. Γιαννούλη,το πρόγραμμά σας από το Μέγαρο Μουσικής δεν βρήκε μια λέξη να πει για την ασφάλεια του πολίτη.Είναι το ύψιστο αγαθό που οφείλουμε να προστατέψουμε».

 

Το τρίπτυχο ΣΥΡΙΖΑ:παροχολογία, σκανδαλολογία,fakenews!

«Οκ. Γιαννούλης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τωναυτοδιοικητικώνεκλογών.Ο ελληνικός λαός απέρριψε το τρίπτυχο με το οποίο πολιτευτήκατε στις προηγούμενες εκλογές -συνεχίζετε με το ίδιο.Ποιο ήταν αυτό;Παροχολογία. Παραμονέςτων εκλογών δώσατε το εκλογικό επίδομα που βαφτίσατε 13ησύνταξη.Το δεύτερο που κάνατε ήταν η σκανδαλολογία. Επενδύσατε σε αυτή, εργαλειοποιώντας τη δικαιοσύνη και αναμένοντας ότι παραμονές των εκλογών με“βραχιολάκια”θα οδηγήσετε πολιτικούς σας αντιπάλους,που σπιλώσατε συνειδητά και σήμερα οι αποκαλύψεις που έρχονται από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Αγγελή, δείχνουν ότι όλη σας η προσπάθεια γυρίζει μπούμερανγκ. Δεν σας βγήκε, λοιπόν και αυτή η υπόθεση.Και το τρίτο που κάνετε, ποιο είναι; Μια βιομηχανία fakenews. Τι λέτε;Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρει λιτότητα, θα επαναφέρει εργασιακό μεσαίωνα, θα κάνει απολύσεις στο δημόσιο τομέα. Επιχειρείτε να κατατρομοκρατήσετε τον κόσμο. Λοιπόν, το αφήγημα δεν βγαίνει! Όσο και αν δουλεύετε τη μονταζιέρα, ότι και να κάνετε, ο κόσμος έχει καταλάβει.Έχει πια δυνατότητα σύγκρισης, είδε και την αριστερά και έβγαλε τα συμπεράσματά του.Μπορεί να κάνει σωστότερες επιλογές».

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας για το φεστιβάλ Με θέα το Αιγαίο
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα η α’ φάση των πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας υδατοσφαίρισης