Ειδήσεις

Ευχαριστίες δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου


Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ κάθε δημότισσα και κάθε δημότη του Δ. Κιλελέρ για την εμπιστοσύνη τους καθώς βεβαίως και την υποδειγματική συμπεριφορά τους κατά την προεκλογική περίοδο. Το δυσάρεστο συμβάν, που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη,ανήμερα των εκλογών σε εκλογικό τμήμα της Νίκαιας, είναι μεμονωμένο και δεν αλλοιώνει τη γενική εικόνα.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν ώστε να κυλήσουν όλα άψογα κατά την εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και προσβλέπω στη συνεργασία όλων προς όφελος του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους, διεκδίκησαν την ψήφο των συνδημοτών μας με πίστη στις ιδέες τους και με ευπρέπεια.

Διαβεβαιώνω, ιδιαίτερα τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» ότι θα συνεργαστώ μαζί τους καθ’ όλη την τετραετία για να φέρουμε σε πέρας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μαζί εκπονήσαμε.

Δέσμευσή μας είναι να είμαστε Δημοτική Αρχή όλων ανεξαιρέτως των δημοτών και να εργαστούμε σκληρά για να προσφέρουμε το καλύτερο στον τόπο μας και να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα κάθε οικογένειας με ιδιαίτερη φροντίδα στις νέες και τους νέους μας.

Προχωρούμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για μια νέα 4ετία που θα γράψει ιστορία στον Δήμο Κιλελέρ, τον Δήμο μας.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Λιγότεροι φόροι, περισσότερες δουλειές, μεγαλύτερη ασφάλεια!
Επόμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα συνεργασίας και διαλόγου