Ειδήσεις

Μάξιμος: Εκκωφαντική η ψήφος των πολιτών!


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκλογές της 26 Μαΐου θα μείνουν στην ιστορία ως η πρώτη μεγάλη ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και του ψεύδους». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στο «Manifesto», κληθείς να σχολιάσει “την επόμενη μέρα” των ευρωεκλογών.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια συντριπτική ήττα τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ψήφος του ελληνικού λαού ήταν μάλιστα τόσο εκκωφαντική, που εξανάγκασε τον κ. Τσίπρα να συρθεί, θέλοντας και μη, σε άμεσες εκλογές, φοβούμενος την ολοκληρωτική κατάρρευση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκλογές της 26 Μαΐου θα μείνουν στην ιστορία ως η πρώτη μεγάλη ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και του ψεύδους. Τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επέφεραν αρνητικές συνέπειες στην οικονομία, την ασφάλεια, στην λειτουργία των θεσμών, και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Οι πολίτες είπαν, λοιπόν, ένα μεγάλο όχι σε αυτήν την κατηφόρα. Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να αναλάβουν τις τύχες της χώρας και να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους. Και είναι βέβαιο ότι αυτό θα αποτυπωθεί περίτρανα στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου με την ενίσχυση των ποσοστών της παράταξης. Πολύ σύντομα, μια νέα ημέρα θα ξημερώσει για τον τόπο, μια ημέρα με πολλαπλές προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά και με στέρεες ελπίδες για ένα πιο αισιόδοξο αύριο».

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όλες οι αλλαγές για το πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2018
Επόμενο άρθρο Υπόμνημα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ