Ειδήσεις

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Τ.Κ. του Δήμου Κιλελέρ


Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Αρμένιο και στον Κάμπο του Δήμου Κιλελέρ προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Στην πλατεία του Αρμενίουμετά τις θρησκευτικές τελετές έγιναν και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενίου «Άνθιμος Γαζής» και της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης. Η περιφορά της εικόνας έγινε συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο αντιδήμαρχος των ΔΕ Αρμενίου, Κιλελέρ του Δήμου Γιάννης Μπακαλόπουλος τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειες του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική  πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκανυπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ και της τοπικής κοινότητας του Αρμενίου παραβρέθηκαν ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Δεσπόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ Κ. Φιλιππούλης και Γ. Καρυούδης, ο πρόεδρος της Τκ Αρμενίου Δ. Καραμήτρος, τοπικοί σύμβουλοι κοινοτήτων και πολλοί πιστοί.

Προηγούμενο άρθρο Ανταγωνισμός & Αγροδιατροφικός Τομέας
Επόμενο άρθρο Νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσω ΕΣΠΑ προμηθεύεται το Εργαστήριο Ακτινοδιαγνωστικής