Ειδήσεις

Ποιότητα και Aσφάλεια του Kρέατος


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα «Ποιότητα και ασφάλεια του κρέατος» που οργάνωσε το Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Τμήματος Κτηνιατρικής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την  Τετάρτη 15  Μαΐου 2019 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος Κτηνιατρικής στην Καρδίτσα, με ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Χαιρετισμοί απεύθυναν ο Πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής Καθηγητής   κ. Γ.Φθενάκης και ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης Καθηγητής κ. Α. Γκόβαρης. Στην αρχή απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα στις καθηγήτριες του Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Wrocław της Πολωνίας κκ. Katarzyna Kosek-Paszkowska, Professor in Hygiene of Foods and Vice-Dean Responsible for International Relations and English Study καιAlicjaCepiel-Kośmieja, Assistant Professor in internal Veterinary Medicine, πουεπισκέφθηκαντοΤμήμαΚτηνιατρικήςσταπλαίσιατουπρογράμματοςERASMUS. Στην ημερίδα παραβρέθηκαν η κα Σ. Ασλανίδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας, Κ. Ζτρίβας Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕ Τρικάλων, κ. Π. Τσαμπαλής Προϊστάμενος Τμήματος ΚΔΥ, Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αθ. Στουρνάρα Διευθύντρια Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας, Ε. Τριανταφύλλου Υποδιοικητής Εκπαίδευσης και Νοσηλείας Κτηνιατρικού ΚΕΝΟΚ Στρατού, Τ. Ευαγγελοπούλου διευθύντρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου ΚΕΝΟΚ, Σ. Τσελεπίδης τ. Διοικητής ΚΕΝΟΚ, ο Διευθυντής Τροχαίας Καρδίτσας κ. Α. Περιστέρης,  Ν. Ξηρός Στρατιωτικός Ιατρός, Κτηνίατροι Στρατού,  Κτηνίατροι ιδιώτες και του Δημοσίου, Γεωπόνοι, Χημικοί, Τεχνολόγοι Τροφίμων,  Μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ΑΠΘ, κρεοπώλες και κτηνοτρόφοι, Διευθυντές και εργαζόμενοι σε εταιρείες τροφίμων καθώς και φοιτητές του Τμήματος Κτηνιατρικής.

 

Προηγούμενο άρθρο Κατασκήνωση στην Πόλη
Επόμενο άρθρο Έργα στο Δήμο Σοφάδων για την τοποθέτηση του σταθμού αποσυμπίεσης