Ειδήσεις

Στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών ο Ν. Ντίτορας


Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ.Νικόλαος Ντίτοραςμετέβη το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στην Αγριά Βόλου, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας &Κεντρικής Ελλάδος, όπου παρευρέθη στην ανοιχτή συνεδρίαση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Διοικητικού του Συμβουλίουμε θέμα «Ο Ρόλος των τραπεζών για την επιχειρηματικότητα. Ευκαιρίες και προβλήματα» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ValisResort.

Στο πάνελ συζήτησης συμμετείχαν αξιόλογα στελέχη του τραπεζικού τομέα και καταξιωμένοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότηταςκαι συγκεκριμένα ο τ. Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Τραπεζώνκ. Νικόλαος Καραμούζης,ο πρόεδροςτης Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Λάππας, ο κ. Δημήτριος Σαράντης από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., ο κ. Ευάγγελος Γκιζέλης από την εταιρεία GizelisRobotics ΑΒΕΕ και ο κ. Χαρίλαος Σιούρας της ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης η εκλεγείσα για δεύτερη φορά πρόεδροςτου Συνδέσμου κα Ελένη Κολιοπούλου ανακοίνωσε τημετονομασίααπό «ΣύνδεσμοΒιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος»σε «Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας».

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση, όπου ο Συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Υφυπουργό Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, την πρόεδρο του Συνδέσμου κα Ελένη Κολιοπούλου, όλους τους ομιλητές από το πάνελ,τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Ευριπίδη Δοντά, το στέλεχος της ΜΕΤΚΑ Βόλου κ.Γεώργιο Οικονόμου και τον Πρόεδρο – Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης κ.Αθανάσιο Συριανό.

 

Προηγούμενο άρθρο Βιολογική καταπολέμηση της σφήκας της καστανιάς
Επόμενο άρθρο Λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας και ψηφιακής ασφάλειας για επιχειρήσεις