Ειδήσεις

Μάξιμος: Η συμπεριφορά Πολάκη η επίσημη κυβερνητική γραμμή!


«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα καταγραφεί ως μελανή σελίδα στη σύγχρονη πολιτική ιστορία. Σε κάθε τομέα οι αρνητικές συνέπειες που αφήνει είναι πρωτοφανείς. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι αυτή η πολιτική του καιροσκοπισμού, της ίντριγκας και της ασυνέπειας, θα πληρωθεί από τους πολίτες με το ανάλογο νόμισμα. Όσα τερτίπια κι αν επινοήσει η κυβερνητική πλειοψηφία, όσους λαγούς με πετραχήλια κι αν τάξει, όσα δωράκια κι αν μοιράσει, η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη. Κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει από την πολιτική Νέμεση». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας προσφέρει αφειδώς προστασία στον υπουργό του για την αχαρακτήριστη επίθεση εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ενός ανθρώπου, που αποτελεί πρότυπο μαχητή της ζωής. Το ανοίκειο ύφος Πολάκη γίνεται επίσημη γραμμή της κυβέρνησης. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον κ. Πολάκη. “Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”».

Ο κ. Χαρακόπουλος επισήμανε ότι «η κυβέρνηση ευρισκόμενη σε πανικό, ενώπιον της βαριάς ήττας στις επικείμενες εκλογές, παίζει το τελευταίο της χαρτί. Την εξαγορά  ψήφων, εξαγγέλλοντας παροχές, λίγες μέρες πριν τις κάλπες, μπας κι αλλάξει τη βαριά ατζέντα της σκληρής καθημερινότητας. Εξήγγειλε μισή “σύνταξη ευρωεκλογών”, που θα δοθεί, εντελώς συμπτωματικά, μέχρι τις 26 Μαΐου. Τέτοια μεθόδευση πολιτικής δωροδοκίας δεν έχει προηγούμενο», και πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την κορύφωση της επίδειξης κυνισμού, αμοραλισμού και αλαζονείας που εκδηλώνει η κυβερνητική πλειοψηφία. Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ οι παρασκηνιακές συναλλαγές έγιναν καθημερινότητα, βυθίζοντας την αξιοπιστία του κοινοβουλευτικού συστήματος. Η ψήφος για την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών ανταλλάχθηκε με μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο ή έναν υπουργικό θώκο λίγων μηνών, πριν, όλοι αυτοί οι, απαξιωμένοι στην συνείδηση των Ελλήνων, γυρολόγοι πολιτικοί παραδοθούν στη λήθη. Μέρα με την ημέρα, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο όσων είχαν εκλεγεί με το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα υπό μάλης. Αυτοί που το έπαιζαν λαϊκά παιδιά, πιάστηκαν να απολαμβάνουν τη γοητεία της μπουρζουαζίας, τη χλιδή των ελίτ που δήθεν κατακεραυνώνουν».

Αναφερόμενος εκτενώς στα ζητήματα του τομέα του, ο Θεσσαλός πολιτικός είπε ότι «την ίδια ώρα η έκρηξη της εγκληματικότητας, κάθε μορφής, μικρής και μεγάλης, σπάει ρεκόρ –την αλήθεια την γνωρίζουν οι πολίτες πολύ καλύτερα από τις στατιστικές που κραδαίνουν οι επικεφαλής του αρμόδιου υπουργείου. Τη βιώνουμε, άλλωστε, όλοι, όταν στα Εξάρχεια καταρρακώνεται κάθε έννοια νομιμότητας, κάθε έννοια δικαίου και προστασίας της ιδιοκτησίας και της προσωπικής ασφάλειας.

Τη βιώνουμε με τη δράση του ανεξέλεγκτου Ρουβίκωνα, των “δικών σας παιδιών”, που δεν γνωρίζει εορτές και αργίες, αλλά εργάζεται πυρετωδώς, κάνοντας χρέη δικαστή και τιμωρού, κτυπώντας δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Και επιπλέον, τρομοκρατώντας ευθέως τους δικαστές να μην τολμήσουν να απορρίψουν την αίτηση αδείας του αμετανόητου αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα».

Προηγούμενο άρθρο 1ο Φόρουμ Φαρμακευτικής & Βιομηχανικής Κάνναβης στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2019