Στη λιμνοδεξαμενή στο Καστρίο Αγιάς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

09 Μαΐου 2019

Νέες συνθήκες για την αγροτική παραγωγή στη Θεσσαλία δημιουργούν τα μεγάλα αρδευτικά έργα της Περιφέρειας. Από τη λιμνοδεξαμενή στο Καστρί του Δήμου Αγιάς αρδεύονται χωρίς κόστος 3.500 στρέμματα. «Είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε στους ανθρώπους της παραγωγής μεγάλα περιβαλλοντικά έργα που προσφέρουν στην κοινωνία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λιμνοδεξαμενή στο Καστρί Αγιάς. Το έργο της Λιμνοδεξαμένης  στο Καστρί είναι προϋπολογισμού 3,2 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει ταμιευτήρα με δυνατότητα αποθήκευσης 900.000 κυβικών μέτρων νερού.

«Είσαι ο Περιφερειάρχης των έργων. Περιφερειάρχης των πράξεων και όχι των λόγων. Τα λόγια είναι για εκείνους που κάθονται στα καφενεία. Τα έργα είναι εδώ φανερά» υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνείου Δημήτρης Τσιούρης υποδεχόμενος τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

«Δημιουργούμε συνθήκες πραγματικής ανάπτυξης. Έργο με έργο κάνουμε το όραμα πράξη για μια ισχυρή Θεσσαλία. Με την υλοποίηση της κατασκευής της λιμνοδεξαμένης στο Καστρί Αγιάς  προστατεύουμε το περιβάλλον, καθώς συνεισφέρουμε στην εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, αλλά και στην άνοδο του υδροφόρου ορίζοντα. Συμβάλλουμε στην πράξη στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας με μείωση του κόστους παραγωγής. Πιστεύουμε ότι η αγροτική οικονομία είναι ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Αλλάζουμε τα δεδομένα δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους της παραγωγής για νέες καλλιέργειες» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός.

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στην επίσκεψή του στη Λιμνοδεξαμενή Καστρίου συνόδευαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Λιούπας και Απ. Μπίλλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος οι υποψήφιοι με το συνδυασμό του «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας Βάνα Κυρλόγλου, Γρ. Βλαχάκης, Αφρ. Ντιζέ, Στ. Σκρέττα, Σ. Μίγα, Μ. Γιαννακού – Λαζαρίδη, Απ. Γούλας και Αθ. Ρέτζιος, ο Δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου Ν. Κολοβός, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνείου Δ. Τσιούρης, ο Ταμίας του ΤΟΕΒ Πηνείου Χ. Σουλιώτης, ο πρ. Πρόεδρος του  ΤΟΕΒ Πηνειού και δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ Μ. Αραμπατζής, καθώς και αγρότες της περιοχής.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Μιχάλης Παπαματθαίου - Σάββατο βγαίνω
Γιώργος Μαζωνάκης - Ένα θαύμα
Αντώνης Ρέμος - Δε θέλω να μ΄ αγαπάς
Πάνος Κιάμος - Δύσκολα βράδια
Βασίλης Καρράς - Όπως παλιά
Πέγκυ Ζήνα - Με την πλάτη στον τοίχο
Νότης Σφακιανάκης - Ένα με τη νύχτα
Γιάννης Πλούταρχος - Σε τέσσερις τοίχους
Άρης Καμπάνος - Μη ρωτάς
Νίνο - Ακόμα σε ζητώ

 


Μάιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC