Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Καλούμε σε ντιμπέιτ τους συνυποψηφίους μας


Σε προεκλογικό ντιμπέιτκαλεί τους συνυποψηφίους της η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, ώστε η Λάρισα να ακολουθήσει το σύγχρονο και υπεύθυνο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών, ενόψει των εκλογών της 26ηςΜαϊου.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», σε επιστολή της, τόσο προς τους συνυποψηφίους της, όσο και προς τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, υπογραμμίζει ότι με αυτόν τον τρόπο «μπορούμε να αναδείξουμε τη Λάρισα σε πόλη πρότυπο πολιτικού πολιτισμού».

Αναλυτικά η επιστολή:

Ανοικτή επιστολή της Ρένας Καραλαριώτου

Προς τους Υποψηφίους Δημάρχους Λάρισας

και τους Διευθυντές Τοπικών Τηλεοπτικών Σταθμών

Αγαπητοί συνυποψήφιοι,

Αξιότιμοι Διευθυντές των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η Λάρισα να ακολουθήσει το σύγχρονο και υπεύθυνο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των εκλογών της 26ηςΜαϊου.

Ήρθε η ώρα, σε αυτές τις εκλογές να αποφύγουμε τους παράλληλους μονόλογους, να καθίσουμε όλοι μαζί  σε ένα τραπέζι και να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, για το μέλλον της πόλης μας.

Να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των θέσεώνμας. Να συγκρίνουν τα προγράμματά μας πάνω στα θέματα της καθημερινότητας, της οργάνωσης ενός σύγχρονου Δήμου, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού.

Να διαπιστώσουν ποιος από τους υποψηφίους μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές που θα προσελκύσουν νέες επενδύσεις και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας.

Προτείνω να διοργανωθούν τρία θεματικά δια-καναλικάντιμπέιτ, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Λάρισας. Για τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών. Για να κάνουμε την Λάρισα πόλη πρότυπο στον πολιτικό πολιτισμό.

Η πρόταση μου απευθύνεται σε όλους τους συνυποψηφίους και σε όλους τους Διευθυντές των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών.

Οι θεματικές ενότητες μπορούν να προσδιορισθούν με συνεννόηση και συνεργασία όλων. Η διαδικασία διεξαγωγής των ντιμπέιτ μπορεί να προσδιορισθεί με τη συνεννόηση και συνεργασία όλων μας, ώστε να διασφαλίσουμε μια πολιτισμένη πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς αντεγκλήσεις και άσκοπες συγκρούσεις.

Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξει η θετική ανταπόκριση τόσο από πλευράς υποψηφίων, όσο κι από πλευράς τοπικών Μέσων. Ώστε όλοι μαζί, να αναδείξουμε τη Λάρισα πόλη πρότυπο πολιτικού πολιτισμού.

 

Με εκτίμηση

Ρένα Καραλαριώτου

 

Προηγούμενο άρθρο Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αντιστράτηγου Κ. Φλώρου στο Δήμαρχο Τεμπών
Επόμενο άρθρο Πρωτομαγιά στη Μονεμβασιά έκαναν οι Νέοι του Αγίου Αχιλλίου