Ειδήσεις

Ο απόλυτος προορισμός αυτές τις μέρες το Fashion City Outlet


Ένας παραμυθένιος κόσμος ζωντανεύει αυτές τις μέρες στο Fashion City Outlet, το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας όπου μικροί και μεγάλοι βρίσκουν τον απόλυτο προορισμό αγορών.

Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, και πασχαλινή διάθεση με τον Πασχαλινό Λαγό και τα αυγά του μαγικού λαβύρινθου να εξιτάρουν την φαντασία των παιδιών που έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν καθημερινά  σ’ ένα πλούσιο δωρεάν  πρόγραμμα παιδικών  δραστηριοτήτων, όσο οι μεγάλοι κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές σε επώνυμα brands με τις μοναδικά χαμηλές τιμές και την ψυχαγωγία που σας προσφέρει το Fashion City Outlet.

Βρειτε τον τυχερο λαγό λαβετε μέρος στον Πασχαλινό διαγωνισμο του Fashion City Outlet και κερδίστε ενα απο τα πολλά πλούσια δώρα του.

Εδω βρίσκετε τα πάντα για το παιδί, τη γυναίκα και τον άνδρα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές στο μεγάλο εκπτωτικό κεντρο της Θεσσαλίας, τον απόλυτο προορισμό  για μικρούς και μεγάλους!

Κι όλ’ αυτά  μεσα σε εναν  παραμυθένιο κόσμο που  ζωντανεύει αυτές τις μέρες στο Fashion City Outlet, και συμπληρώνετε με τον εορταστικό διάκοσμο και τις καθημερινές δωρεάν παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς του φίλους: ξυλοπόδαροι, εργαστήρια κατασκευών και ζωγραφικής, παραστάσεις καραγκιόζη και θεατρικές παραστάσεις, μπαλονοκατασκευές, αγώνες ρομποτικής, μουσικοκινητικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις συντροφεύουν τα παιδιά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανάσες οξυγόνου σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ανερχόμενος τουριστικός προορισμός τα θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας