Ειδήσεις

Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιάννη Πάιδα στο ΤΕΕ


Με τη Διοικούσα Επιτροπή και μέλη συλλογικών οργάνων του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε σήμερα, 24 Απριλίου 2019, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου, Γιάννης Πάιδας, στα γραφεία του ΤΕΕ, στη Λάρισα και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Νίκος Παπαγεωργίου, αφού καλωσόρισε τον ευρωβουλευτή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί που απασχολούνται στον Δημόσιο τομέα, στην πρόταση που έχει κάνει η Διοικούσα Επιτροπή, για επιλογή μηχανικών σε θέσεις ευθύνης στα οργανογράμματα των ΟΤΑ και γενικότερα τέθηκαν θέματα που αφορούν στους υπαλλήλους της υπηρεσίας του ΤΕΕ και στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Από την πλευρά του ΤΕΕ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕ, Αστέριος Νάρης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Βασίλης Γερογιάννης, ο Γιάννης Μαρκατάς, πρόεδρος συλλόγου πολιτικών μηχανικών Ν. Λάρισας και η Δώρα Κασιτεροπούλου, μέλος της μόνιμης επιτροπής ΕΣΠΑ του τμήματος.

Τον κ. Πάιδα συνόδευαν o Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Κώστας Νινίκας, ο Πρόεδρος ΔΑΚΕ Νομού Λάρισας και μέλος ΥΠΕΜ-ΔΟΕ, Αθανάσιος Γκουτζέλας.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών
Επόμενο άρθρο Η Ε.Ε. για τη λίμνη Κάρλα: ένα έργο ωδή, στην Περιφέρεια και τους κατοίκους της