Ειδήσεις

Ο Δήμος Τεμπών απαντά στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Μανώλη


Ο κατά άλλα ακομμάτιστος και υπέρμαχος της αλήθειας κ Μανώλης αντιλαμβανόμενος σιγά σιγά την πραγματικότητα ότι δηλαδή στερείται επιχειρημάτων, προτάσεων και τελικά οράματος για το μέλλον του Δήμου Τεμπών και των Δημοτών του διάλεξε και πάλι τον εύκολο –μάλλον και τον μοναδικό που γνωρίζει- δρόμο της κινδυνολογίας και της καταστροφολογίας και της αστήρικτης συκοφαντίας.

Δεν είναι αρκετή για αυτόν ούτε η ρητή τοποθέτηση του Δημάρχου Τεμπών αλλά και σύσσωμου του δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτή εκφράστηκε μέσω επιστολών, μέσω ανακοινώσεων αλλά και κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν και΄ υπέρμαχος της αλήθειας΄ ξεχνά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με  πρωτοβουλία του Δημάρχου Τεμπών στην οποία κλήθηκαν οι Δήμαρχοι  και οι βουλευτές του Νομού Λάρισας.

Δεν τον ικανοποιεί το κοινό ψήφισμα- απόφαση  αποτέλεσμα αυτής  της συνεδρίασης με το οποίο σε όλους τους τόνους εκφράζεται με επιχειρήματα η κατηγορηματική άρνηση όλων των Δημάρχων του Νομού της πλειοψηφίας των Βουλευτών και φυσικά των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην εγκατάσταση προσφύγων στο στρατόπεδο Ζώγα.

Ο κύριος Μανώλης τι διαφορετικό πρότεινε στη συγκεκριμμένη συνεδρίαση;

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ απλά αρκέστηκε στην προσφιλή του τακτική της ασύστολης συκοφαντίας .

Ποιά πρόταση διατύπωσε και αγνοήθηκε; ΚΑΜΙΑ

Κύριε Μανώλη η ποιότητα ζωής και η ασφάλεια των Δημοτών του Δήμου μας δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ δική σας μέριμνα. Αποτελούν  όπως και πολλά άλλα όπως η οικονομική ανάπτυξη, τα έργα υποδομής , οι παρεμβάσεις στην παιδεία, στον πολιτισμό και στην καθημερινότητα δικές μας προτεραιότητες τις οποίες υπηρετούμε για πολλά χρόνια.

Και κάτι ακόμα: Γιατί επικαλείστε τοπικό δημοψήφισμα; Δεν γνωρίζεται τη θέση των κατοίκων της περιοχής και του συνόλου των Δημοτών του Δήμου μας;

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν γνώμη; Είναι ή δεν είναι ξεκάθαρη η θέση όλων μας ότι αρνούμαστε κατηγορηματικά με επιχειρήματα την εγκατάσταση προσφύγων στο Κυψελοχώρι;

Για μας ως τωρινή αλλά και σαν μελλοντική Δημοτική Αρχή η θέση είναι μια και ξεκάθαρη:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ας γίνει και δική σας θέση ως απερχόμενη μείζονα αντιπολίτευση.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Η «Μονμάρτρη» της κ. Παπακώστα παραδομένη σε συμμορίες
Επόμενο άρθρο Νίκη για να «κλειδώσει» τα play off θέλει ο Ερμής