Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Αδράνεια και για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου


«Για ακόμη μία φορά, ο κ.Καλογιάννης συνεχίζει την ομολογία αδράνειας και ανυπαρξίας οργανωμένου προγράμματος για την ανάπτυξη της πόλης. Έναν μήνα πριν από τις εκλογές, προχωρά στην προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου –γεγονός που καταδεικνύει το ότι δεν είχε και δεν έχει σχέδιο για τη Λάρισα», σημειώνει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

«Το Αρχαίο Θέατρο παραμένει για την Πόλη μας ένας αναξιοποίητος θησαυρός. Δυστυχώς, από τη Δημοτική Αρχή δεν έγινε ούτε ένα έργο προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία πέντε χρόνια.  Όποιες ενέργειες έχουν γίνει, έχουν γίνει από το Υπουργείο Πολιτισμού, την Εφορία Αρχαιοτήτων και πρόσφατα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που ανακοίνωσε επιπλέον χρηματοδότηση.

Σήμερα, έναν μήνα πριν τις εκλογές, ο κ. Καλογιάννης επιλέγει να κάνει αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου. Ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει εδώ και πέντε χρόνια. Ομολογεί,δηλαδή,ότι πέντε χρόνια τώρα, δεν διαθέτει καν σχέδιο για την αξιοποίηση του Αρχαίου Θεάτρου. Ομολογεί ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο, και υπόσχεται να κάνει όσα δεν έκανε τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Οι πολίτες απαιτούν σχέδιο, έργο, αποτελέσματα. Δεν μας αξίζει η μετριότητα, μπορούμε καλύτερα», καταλήγει η κ.Καραλαριώτου.

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή στο ΤΕΕ