Ειδήσεις

Θανάσης Νασιακόπουλος: Ενώσαμε δυνάμεις, σπάσαμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσία εκατοντάδων φίλων του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ», ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο στη Νίκαιας. Πριν την προεκλογική ομιλία ο δήμαρχος έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Στη συνέχεια παρουσίασε τους πρώτους 133 υποψηφίους του συνδυασμού του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

. Στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου( Η οικονομική κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2014 όταν και αναλάβαμε τη διοίκησή του. Οι υποχρεώσεις του Δήμου (προς τρίτους, φόρους, τέλη, ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ)  και τα μακροπρόθεσμα δάνεια έχουν μειωθεί σημαντικά).

.Στην υδροδότηση – αποχέτευση – άρδευση ( Ήταν το σημαντικότερο στοίχημα που βάλαμε ότι δηλαδή το όνειδος της υδροφόρας θα εκλείψει και θα δρομολογηθεί  οριστικά και αμετάκλητα η επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης μέχρι το τέλος της πενταετίας όπως και έγινε).

.Στην αναβάθμιση σε ποσοστό 80% των κτηρίων και των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου

.Στα έργα υποδομής, σχεδιασμός έργων, βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ( Όσον αφορά το σχεδιασμό των έργων αυτός βασίστηκε στην ιεράρχηση των αναγκών των συμπολιτών μας. Ακούσαμε με προσοχή τις θέσεις και τις απόψεις τους και σχεδιάσαμε με δημοκρατική ευαισθησία τα επόμενα βήματά μας. Προτεραιότητα μας παραμένει  ο Άνθρωπος. Το αποδείξαμε με έργα στη θητεία που τελειώνει και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε και στην επόμενη θητεία μας στο τιμόνι του Δήμου).

.Στην αγροτική οδοποιία (Πραγματοποιήσαμε χαλικόστρωση δρόμων, διάνοιξη χανδάκων και καθαρισμό ρεμάτων για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Δημιουργήθηκαν στα αγροκτήματα νέες υδραυλικές διαβάσεις, συντηρήθηκαν και βελτιώθηκαν οι προϋπάρχουσες. Η παρέμβαση στην αγροτική οδοποιία ήταν συνεχής καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας).

.Στις σχολικές επιτροπές ( Αφού αποπληρώσαμε τις οικονομικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών που ανέρχονταν στις 195.000 Ευρώ οι σχολικές επιτροπές πλέον λειτουργούν υποδειγματικά γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι οι διευθυντές των σχολείων, με τους οποίους έχουμε συνεχή επαφή, επανειλημμένα μας ευχαρίστησαν δημόσια για την άριστη συνεργασία μας).

.Στην κοινωνική πολιτική (Αναβαθμίσαμε τις δομές κοινωνικής πολιτικής  με τη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας, το ΚΔΑΠ και υποστηρίξαμε τα προγράμματα ΤΕΒΑ και «Βοήθεια στο σπίτι»).

. Στην υγεία (Ανακαινίσαμε τους χώρους που στεγάζονται τα αγροτικά ιατρεία, παραχωρήσαμε στην 5η ΥΠΕ το κτήριο όπου στεγάζεται το ιατρείο Αρμενίου. Δώσαμε άμεση προτεραιότητα στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και στη συγκεκριμένη περιοχή).

. Στην ολοκλήρωση του επιχειρησιακού προγράμματος και στις επικείμενες μελέτες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της νέας τετραετίας:

.Υπόγειος Υδροφόρος Ορίζοντας (Ενίσχυση με έργα μακράς πνοής   και λιμνοδεξαμενή Αγ.Αναργύρων)

.Άρδευση (Υπογειοποίηση αγωγών)

.Ενέργεια (Αξιοποίηση βιομάζας, άχυρα και κτηνοτροφικά – τυροκομικά απόβλητα)

.Αγροτική οδοποιία (ασφαλτόστρωση παράλληλου δρόμου στη Βόλου)

.Παιδεία (ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτηρίων και επέκτασή τους)

.Υγεία (διεκδίκηση δημιουργίας ΤΟΜΥ, Τοπικής Ομάδας Υγείας)

. Αθλητισμός (ανακατασκευή και βελτίωση αθλητικών χώρων & εγκαταστάσεων)

. Κοινωνική Πολιτική (Αναβάθμιση δομών κοινωνικής πολιτικής)

Στη συνέχεια πριν παρουσιάσει τους υποψηφίους συνέχισε την ομιλία του που είχε έντονο προεκλογικό χρώμα λέγοντας τα εξής:

Πριν πέντε χρόνια, εδώ στο κέντρο της Νίκαιας,στο κέντρο του Δήμου Κιλελέρ,όλοι εμείς εδώδεσμευτήκαμε:

Να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο

με σύγχρονες υποδομές, με σύγχρονες υπηρεσίες, με νοικοκυρεμένα οικονομικά, με έργα ουσίας και προοπτικής.

Να βάλουμε τέλος στην εποχή των χαμένων ευκαιριών,των χαμηλών προσδοκιών,της αδράνειας.

Ενώσαμε δυνάμεις,σπάσαμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές,βάλαμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ».

Δημιουργήσαμε μια νέα δημοτική κίνηση,το «Νέο Κιλελέρ»!Μια παράταξη γνήσια ενωτική,γνήσια δημοκρατική,γνήσια προοδευτική!Μια παράταξημε ένα μόνο στόχο:Το καλό του τόπου μας και μόνο αυτό!

Είμαστε – και το αποδεικνύετε απόψε με την εντυπωσιακή συμμετοχή σας –η παράταξη των ενεργών και ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών, όχι των κομματικών πελατών.

Είμαστε το άθροισμα των υγιών κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων,όχι το άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών.

Είμαστε η παράταξη της προσφοράς στο συνάνθρωπό μας, όχι της διανομής έμμισθων θέσεων και ρόλων.

Είμαστε όλοι εμείς που πετύχαμε αυτό το οποίο ως τότε φαινόταν άθλος:Να υπάρξει αλλαγή στον Δήμο μας μετά από πολλά χρόνια!

Ήταν η 19η Μαΐου 2014 που κόψαμε πρώτοι το νήμα και μάλιστα φθάσαμε πολύ κοντά στη νίκη από την πρώτη  Κυριακή.Κι ήταν η 26η Μαΐου2014, η ημέρα της ιστορικής, της μεγάλης νίκης, με καθαρή πλειοψηφία!

Και μετά από πέντε χρόνιακαι πάλι 26η Μαΐου θα είναι η ημέρα της νέας,ακόμη μεγαλύτερης, νίκης.

Γιατί αυτή η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που δυναμώνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο το «Νέο Κιλελέρ»είναι βέβαιο ότι θα εκφραστεί στην κάλπη.

Κυρίες και κύριοι, από το 2014 μια νέα εποχή έχει ανατείλει στο Δήμο Κιλελέρ.

Μια εποχή δημιουργίας και προόδου.Μια εποχή έργων ουσίας.Μια εποχή επίλυσης προβλημάτων που ταλαιπωρούσαν τους δημότες για πολλά χρόνια.

Μια εποχή αισθητής βελτίωσης της καθημερινότητας κάθε οικογένειας στον τόπο μας.

Αναφέρω πολύ συνοπτικά γιατί χρειαζόμαστε πολλές ώρες να παρουσιάσουμε αναλυτικά τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τα έργα αυτών των πέντε ετών:

Στις 31 Αυγούστου 2014,μία ημέρα πριν αναλάβουμε,ο Δήμος μας είχε συνολικές οφειλές 6 εκατ. 650 χιλιάδων ευρώ.

Σ’ αυτά τα πέντε χρόνια καταφέραμε να τις μειώσουμε κατά 3 εκατ. 350 χιλιάδες ευρώ,ενώ ταυτόχρονα αυξήσαμε το ταμείο κατά 900 χιλιάδες ευρώ.

Πετύχαμε, δηλαδή, πλεόνασμα 4 εκατ. 250 χιλιάδων ευρώ,σε μια εποχή μάλιστα που η χρηματοδότηση προς την Αυτοδιοίκηση μειώθηκε αισθητά.

Ενώ από το 2016 σταμάτησαν να καταβάλλονται στους Δήμους τα παρακρατηθέντα, που για τον Δήμο μας ήταν 650 χιλιάδες ευρώ σε ετήσια βάση.

Με άλλα λόγια, οι οικονομικές επιδόσεις θα ήταν ακόμη πιο θετικές αν η χρηματοδότηση από το κράτος παρέμενε στα ίδια με το 2014 επίπεδα.

Απ’ αυτό το πλεόνασμα, οι δημότες ωφελήθηκαν τριπλά:με ουσιαστική μείωση των δημοτικών τελών,με πολλά περισσότερα έργα και ανανεωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό,με βελτιωμένες υπηρεσίες του Δήμου!

Επιβράβευση γι’ αυτήν μας την πολιτική ήταν η ανακήρυξή μας ως πρώτου Δήμου στην Ελλάδα όσον αφορά την υλοποίηση του προϋπολογισμού.Διάκριση υψίστης σημασίας αν ληφθεί υπόψη ότι αναλογικά είχαμε καλύτερες επιδόσεις ακόμη και από δήμους με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και φυσικά πολύ μεγάλες δεξαμενές εσόδων.

Κεντρική προτεραιότητα στην πρώτη θητεία μας ήταν φυσικά το νερό.Δεσμευτήκαμε για πόσιμο, ποιοτικό, καθαρό και φθηνό νερό σε κάθε σπίτι!Έγινε πραγματικότητα.Στο φλέγον αυτό ζήτημα, ζήτημα υγείας αλλά και αξιοπρέπειας,δεν σηκώσαμε τα χέρια ψηλά.Σηκώσαμε ψηλά τα μανίκια και δουλέψαμε με σχέδιο, με επιμονή,με αποφασιστικότητα.

Ανάλογη εικόνα και στους άλλους τομείς με την ενεργό συμμετοχή των δημοτών, τις άοκνες προσπάθειες των αντιδημάρχων, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και φυσικά των εργαζομένων του Δήμου, που συχνά υπερβάλλουν εαυτούς.

Το είχαμε πει προεκλογικά:Δεν ερχόμαστε να γίνουμε διαχειριστές, δεν ερχόμαστε για να μην αλλάξει τίποτα.Ερχόμαστε να αλλάξουμε όσα ταλαιπωρούν τους δημότες,ερχόμαστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους,ερχόμαστε να δημιουργήσουμε,ερχόμαστε να ανοίξουμε καινούργιους δρόμους!

Και είμαστε πρωτοπόροι σε πανελλαδικό επίπεδο όσον αφορά τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας αχύρου, πρωτοβουλία πνοής που έχει δρομολογηθεί για την επόμενη θητεία μας.Μ’ αυτήν την επένδυση πετυχαίνουμε:

-Να αυξήσουμε το εισόδημα των αγροτών μας

-Να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας στον Δήμο μας

-Να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

-Να επιλύσουμε ένα διαρθρωτικό ζήτημα του αγροτικού τομέα!

Αυτό θέλει η εποχή μας, λύσεις αντί για προβλήματα.Διεξόδους αντί για αδιέξοδα.Έργα αντί για λόγια…

Κυρίες και κύριοι, καθώς η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει θέλω να είμαι κατηγορηματικός. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας και μόνο αυτά.Δεν είναι οι άλλες παρατάξεις, δεν είναι οι υποψήφιοί τους. Σεβόμαστε την επιθυμία κάθε δημότισσας και κάθε δημότη που θέλει να προσφέρει στον τόπο μας.Υπάρχει, όμως, και μια μικρή μειοψηφία, η οποία αφού για μήνες αναλωνόταν σε παζάρια για να κάνει ψηφοδέλτιο(θυμάστε την αντίστροφη μέτρηση 60, 59, 58 ημέρες…), λογικά τώρα θα έχει περάσει το 0 και θα έχει εκτοξευθεί ο πύραυλος…Αυτή η μειοψηφία αντί να προβάλλει τις θέσεις και τις προτάσεις της επιχειρεί να διαστρεβλώσει και να παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα για τον τόπο μας.Με δυο λόγια, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο,εξαντλούν όλη την ενέργειά τους στις ψεύτικες ειδήσεις, εφαρμόζοντας το βασικό αξίωμα της προπαγάνδας: «Όσο πιο κραυγαλέο είναι ένα ψέμα, τόσο πιθανότερο είναι να γίνει πιστευτό».Σε ποιους απευθύνονται άραγε;Σ’ εμάς που ζούμε στον Δήμο μας σίγουρα όχι, αφού εδώ ζούμε και δεν μπορούν να διαψεύσουν τα ίδια μας τα μάτια…Ίσως, πάντως, τα τελευταία 24ωρα να αντιλήφθηκαν ότι οι ψεύτικες ειδήσεις  έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα αφού τους γυρνούν την πλάτη ακόμη και οι υποστηρικτές τους, και άλλαξαν τροπάριο.

Τώρα τάζουν θέσεις εργασίας, τάζουν βραχιόλια και δαχτυλίδια, χρωματιστές χάντρες και ποιος ξέρει τι άλλο; Κι αυτό για σας θεωρούν ιθαγενείς μια υπανάπτυκτης χώρας και όχι υγειώς σκεπτόμενους πολίτες ενός σύγχρονου Δήμου. Αυτό που ξέρω- και το καθιστώ απολύτως σαφές σήμερα –είναι ότι εμείς,όπως πράξαμε από την πρώτη ημέρα που όλοι μαζί συναποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον Δήμο μας, έτσι και τώρα πορευόμαστε κρατώντας ψηλά τις σημαίες της αλήθειας, της ειλικρίνειας, της έντιμης και ουσιαστικής σχέσης με κάθε δημότισσα και κάθε δημότη.

Με ξέρετε πολύ καλά όλοι σας: Είμαι ο Δήμαρχός σας.  Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο.Γνωριζόμαστε πολύ καλά για πολλά χρόνια.Στόχος μου μοναδικός είναι να προσφέρω στον τόπο μας.Για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Είμαι επαγγελματίας πολλά χρόνια, όχι επαγγελματίας πολιτικός ούτε επαγγελματίας δήμαρχος.

Είναι επιλογή μου να κάνω περισσότερα απ’ όσα λέω να δουλεύω αντί να μιλάω, να προτιμώ τα χρήσιμα έργα από τα ωραία λόγια να επικεντρώνομαι στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις.

Αυτή είναι η φιλοσοφία που ακολουθώ μια ζωή.Αυτή είναι η φιλοσοφία που διαπερνά και συνολικά την παράταξή μας.Γι’ αυτό και από την πρώτη κιόλας θητεία μας, συνέβη κάτι που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο:Πετύχαμε,υλοποιήσαμε περισσότερα,πολλά περισσότερααπ’ όσα είχαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα του 2014.

Μ’ αυτή τη λογική πορευόμαστε και τώρα.Δεν θ’ ακούσετε από μένα τίποτα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε στη νέα θητεία.

Τονίζω ιδιαίτερα τη βασική φιλοσοφία μας ότι όσο περισσότερο βελτιώνονται τα οικονομικά του Δήμου, τόσο περισσότερο ωφελούνται οι δημότες και με καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερα έργα αλλά και με μειωμένα τέλη.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τον δημότη που μοχθεί σκληρά για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής,έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αποτελεσματικοί!

Απομένουν 45 ημέρες μέχρι τις εκλογές.45 ημέρες αγώνα για να φθάσει το μήνυμά μας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια.Έχοντας νοικοκυρέψει και εξυγιάνει οικονομικά τον Δήμο μας,έχοντας επιλύσει προβλήματα δεκαετιών,έχοντας θέσει τέλος στη ντροπιαστική εποχή της υδροφόρας,είμαστε έτοιμοι για μια νέα εποχή,μια νέα 4ετία έργου και προσφοράς στον τόπο μας.

Είμαστε πλέον σε καλύτερη αφετηρία σε σχέση με το 2014.Έχουμε και την οικονομική δυνατότητα,έχουμε προχωρήσει τις αναγκαίες μελέτες,έχουμε ωριμάσει μια σειρά νέων έργων,έχουμε εξασφαλίσει πρόσθετη χρηματοδότηση από τα Υπουργεία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας,έχουμε την εμπειρία και φυσικά άξιους συνεργάτες το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου μας αλλά και βεβαίως κάθε δημότισσα και κάθε δημότη!

Σ’ αυτή τη νέα εποχή ενώνουμε μεγαλύτερες δυνάμειςγια να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα σε κάθε οικογένειακαι να πάμε τον τόπο μας ακόμη ψηλότερα.

Ζητούμεισχυρή, καθαρήεντολή  από την πρώτη Κυριακή!

Είμαστε υπέρ των συνεργασιών.Άλλωστε, η συνεργασία είναι στο DNA της παράταξής μας η οποία προέκυψε ακριβώς μέσω της συνεργασίας πολιτών απ’ όλους τους πολιτικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους του Δήμου μας.

Όμως, το 2019 δεν είναι 2014,τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Η ψήφος στις εκλογές της 26ης Μάιου είναι αυτή και μόνο αυτή που καθορίζει τις έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.Ζητούμε, λοιπόν, αυτοδύναμη εντολή όχι ως αυτοσκοπόαλλά γιατί ο Δήμος μας χρειάζεται την αυτοδύναμη πλειοψηφίαως δύναμηκαλής λειτουργίας και ανεμπόδιστης παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες,ταχύτατης και απρόσκοπτης υλοποίησης των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας,ανάληψης νέων καινοτόμων πρωτοβουλιών με έμφαση στην πραγματική οικονομία και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Με αγώνα και σκληρή προσπάθεια,όπως ανέφερα στο πρώτο μέρος της ομιλίας μου,καταφέραμε και εξυγιάναμε οικονομικά τον Δήμο.Ο Δήμος Κιλελέρ είναι σήμερα Δήμος – πρότυπο οικονομικής διαχείρισης. Δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές,πληρώνει στην ώρα του,τα έργα προχωρούν ταχύτατα,οι υπηρεσίες λειτουργούν υποδειγματικά,ο Δήμος προσφέρει ολοένα και περισσότερα στους δημότεςμε οικονομικά βιώσιμο τρόπο, χωρίς δηλαδή να μετακυλίει το βάρος στις επόμενες γενιές.Αυτό το κεκτημένο δεν πρέπει και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συνθλιβεί στις μυλόπετρες της συναλλαγής κάτω από το τραπέζι και των κακώς εννοούμενων προσωπικών συμφερόντων.Δεν πρέπει να το θέσουμε σε κίνδυνο.Δεν μπορεί οι πληρωμές, οι μισθοί και οι αμοιβές για να λειτουργήσουν ο Δήμος και οι οργανισμοί του, τα εντάλματα για την πληρωμή των έργων και των υπηρεσιών καθαριότητας,αντί να γίνονται όπως σήμερα,έγκαιρα και απρόσκοπτα,να αποτελούν αντικείμενο παζαριού και συναλλαγής.

Γι’ αυτό, λοιπόν,αυτή η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία πρέπει, κι είμαι βέβαιος ότι θα εκφραστείστο νέο Δημοτικό Συμβούλιο!

Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί,ενωμένοι,αποφασισμένοι,πιο δυνατοί,με όραμα,με ρεαλιστικό πρόγραμμακαι συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιονα πάμε τον Δήμο Κιλελέρ ακόμη ψηλότερα!

Ούτε μία ημέρα χαμένη.Ούτε μία ευκαιρία αναξιοποίητη.Ούτε ένα χωριό,ούτε μία οικογένειαχωρίς τη στήριξη του Δήμου μας.Καμιά σκιά στη διαφάνεια που με πολύ κόπο πετύχαμε.Διαφάνεια παντού και στα πάντα!Όλα στο φως!Καθαρές κουβέντες!Ψήφος αυτοδυναμίας!Ισχυρή εντολή!

Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί σ’ έναν από τους πιο ιστορικούς Δήμους της πατρίδας μας να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του!Το αποδείξαμε στην πρώτη θητεία:Ο Δήμος μας μπορεί να είναι πρωτοπόροςγια μια κοινωνία με σύγχρονες υποδομές,με ανοιχτούς ορίζοντες,μια κοινωνία που νοιάζεται για όλους,που ενθαρρύνει την πρωτοβουλία και τη δημιουργία,που παρέχει περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στη νέα γενιά!Αυτός είναι ο Δήμος που δικαιούμαστε, αυτός είναι ο Δήμος που μας αξίζει, αυτός είναι ο Δήμος που επιλέγουμε,που αποφασίζουμεπου ψηφίζουμε στις 26 Μαΐου.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τη συμμετοχή σας,το ενδιαφέρον σας,την υποστήριξή σας,την αγάπη για τον τόπο μας,το κέφι και τη διάθεση για προσφορά!

Γεια σας και με τη νίκη!Τη νέα νίκη στις 26 Μαΐου!Νίκη μεγάλη, νίκη ιστορική!

 

Ψηφοδέλτιο

Παρουσιάζουμε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου μας, τους 131 πρώτες και πρώτους υποψηφίους.Μια ομάδα μάχης και νίκης!Μια ισχυρή ομάδα που εγγυάται αυτοδύναμη νίκη στις εκλογέςκαι αυτοδύναμη πορεία για τον Δήμο μας στη νέα τετραετία.Μια ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώσημε τη νεανική ορμή και την όρεξη για δουλειά.Μια ομάδα ενωμένη και αποφασισμένη που απαντά θετικά στο ερώτημα:Αν όχι τώρα, πότε;Αν όχι εμείς, ποιοι;Όλοι εμείς μαζί, τώρα!Με το Νέο Κιλελέργια το Νέο Κιλελέρ!Αυτή είναι η απάντησή μας,αυτή είναι η δέσμευσή μας!

 

Δ.Ε. ΑΡΜΕΝΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ         ΕΒΕΛΙΝ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΡΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΕΡΓΗΣ    ΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΥΤΟΥΡΟΥΔΗ          ΓΛΥΚΕΡΙΑ- ΜΑΡΙΑ

ΚΑΜΗΛΟΥΔΗ    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΥΡΟΥΔΗΣ        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΣ         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ         ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΖΙΑΜΑΛΗΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΑΝΤΟΣ          ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Δ.Ε.ΚΙΛΕΛΕΡ

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΙΓΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΖΩΙΟΠΟΥΛΟΥ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ         ΕΛΕΝΗ

ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΚΟΚΟΤΣΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ          ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΟΥΣΙΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΡΗΣ      ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΑΧΑΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΤΑΣΙΟΥ ΑΝΘΗ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΦΤΑΡΑ      ΑΝΤΖΕΛΑ

ΧΑΣΙΩΤΗ- ΛΑΛΑ         ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΧΟΥΤΖΟΥΜΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ

 

Δ.Ε.ΚΡΑΝΝΩΝΑ

ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ         ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΑΣ         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΝΕΨΟΣ          ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΑΚΡΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗ   ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΝΑΝΟΥΛΗ- ΛΙΑΠΗ     ΓΙΟΛΑΝΤΑ

ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ        ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ  ΛΑΜΠΡΟΣ

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ       ΒΑΪΑ

ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ          ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΑΓΚΛΑΝΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ      ΣΤΕΛΛΑ

 

Δ.Ε.ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ    ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΛΙΖΗ          ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΖΙΩΓΑ        ΣΟΦΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ       ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΑΤΟΥΔΗ ΑΛΕΚΑ

ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΛΙΑΡΟΥ     ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ     ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΥΡΙΚΗ  ΦΡΙΝΤΑ

ΜΑΧΑΣ      ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΤΡΑΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΥΤΟΥΔΗΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΥ     ΑΝΘΗ

ΟΥΖΟΥΝΗΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ      ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ     ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΠΑΤΡΩΝΙΔΗ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΛΙΑΚΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ

ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΡΟΥΛΙΑ     ΜΑΡΙΑ

ΡΟΥΜΠΑΚΙΑΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΙΣΚΟΣ     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΛΩΜΟΣ         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ         ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ       ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΤΣΙΧΙΤΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ      ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ     ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΧΛΙΑΠΗ-ΓΚΟΥΝΙΑΡΟΥΔΗ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ)

ΧΟΥΛΙΑΡΑ         ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

ΨΑΡΟΥΛΗΣ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Δ.Ε. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

ΑΓΡΙΑΔΕΛΗ – ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜΔΙΤΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΡΑΠΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΛΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ        ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ        ΙΩΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΚΑΒΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)

ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ     ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΦΑΣΗ – ΓΚΑΣΔΡΑΝΗ      ΒΑΪΑ

ΚΟΡΔΟΚΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΜΑΡΟΓΛΟΥ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΤΖΟΜΠΑΝΗ ΣΕΒΗ

ΛΟΥΛΕ- ΧΑΡΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΜΑΞΙΜΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗ         ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΠΑΝΑΓΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ ΒΑΓΙΑ

ΡΟΪΔΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΜΑΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΣΒΑΡΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΣΙΒΑΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΤΣΙΝΤΖΙΡΟΥΛΗΣ        ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΝΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ         ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Ε.Κ.Λ.: όλοι στην αντιπολεμική πορεία της Κυριακής
Επόμενο άρθρο Στην Αθήνα ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης