Ειδήσεις

Θερμή υποδοχή της Ρένας στη συνοικία Ιπποκράτη


«Η συνοικία του Ιπποκράτη θα αποκτήσει την πλατεία, την παιδική χαρά και το πολιτιστικό κέντρο που αναλογεί στην υπομονή και επιμονή των κατοίκων της. Την Κυριακή, 26 Μαϊου, η απάντηση στον εμπαιγμό των κατοίκων από την απερχόμενη δημοτική αρχή θα δοθεί στις κάλπες», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την επίσκεψή της στην πιο πυκνοκατοικημένη και παραμελημένη συνοικία της Λάρισας.

Κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της συνοικίας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην κ.Καραλαριώτου, η οποία επισκέφθηκε την περιοχή στην οποία οι πολίτες θέλουν να κατασκευαστεί η πλατεία και η παιδική χαρά, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι γονείς και τα παιδιά των σχολικών μονάδων που είναι εγκατεστημένες εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα κατασκευής πλατείας στη συνοικία του Ιπποκράτη βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες, όταν συζητήθηκε για πολλοστή φορά στο δημοτικό συμβούλιο. «Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές μέσα σε πέντε χρόνια, έχει τάξει πλατεία στη συνοικία του Ιπποκράτη ο κ.Καλογιάννης. Και μία πέμπτη, σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Από έναν δήμαρχο, ο οποίος επί πέντε χρόνια δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του, η συνοικία του Ιπποκράτη δεν μπορεί να περιμένει τίποτα», δήλωσε η κ.Καραλαριώτου.

Η υποψήφια δήμαρχος επισκέφθηκε και το υπόγειο που στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο, όπου μικρά παιδιά φιλοξενούνται σε εντελώς ακατάλληλο χώρο –δεσμεύτηκε για την εξεύρεση χώρου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δράσεων πολιτισμού που αναπτύσσουν οι σύλλογοι της περιοχής. Η κ.Καραλαριώτου περιηγήθηκε στις γειτονιές της συνοικίας του Ιπποκράτη και άκουσε τα αιτήματα για την αποπεράτωση δρόμων και τη δημιουργία χώρων πρασίνου.

Την υποψήφια δήμαρχο υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι των φορέων, πατήρ Γεώργιος Γκέκας, εφημέριος του Ι.Ν.Αγ.Χαραλάμπουςκαι πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου, Ασπασία Κακαδιάρη, πρόεδρος ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά, η Βάια Τζήκα-Γεωργούλα, εκ μέρους του Χορευτικού Ομίλου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου, Δήμητρα Παπαναστασίου, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου, Γεώργιος Καρπέτας εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 27ου Δημοτικού Σχολείου, Βάσω Χονδρονάσιου, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Γυμνασίου και Βασίλειος Αρώτσος εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων του 10ου Λυκείου, ενώ τη συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Δημήτρης Γεωργάκης, Απόστολος Παπαπαρίσης, Βασίλης Παππάς, Λία Σαξώνη, ΟλίναΣιδεροπούλου, Ευάγγελος Στεφανής, Χρήστος Τερζούδης, Βαγγέλης Δοξόπουλος, Χρήστος Κατσούρας,  Θωμάς Νιδέλκος, Αργύρης Ντεούδης, Βασίλης Ξηρομερίτης, Δημήτρης Σδούγγας, Βάια Τζήκα-Γεωργούλα και Ιωάννα Λίλια.

Προηγούμενο άρθρο Η Χριστίνα Μιγδάνη του ΝΟΛ δίνει το στίγμα των κρίσιμων συναντήσεων
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις για την λαϊκή της Μεγ.Παρασκευής στο Συκούριο