Ειδήσεις

Κέλλας: Ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό


«Ο κ. Τσίπρας διακήρυττε, χρόνια τώρα, πως είναι κατά της ολιγαρχίας και της διαφθοράς και τι έκανε; Έβαλε εκπρόσωπο της ολιγαρχίας στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, ο κ. Πετσίτης, συμμαθητής του κ. Παππά, από το καθόλα αξιοπρεπές επάγγελμα του σερβιτόρου και τα 5.000 ευρώ ετησίως, εμφανίζεται να δηλώνει εισόδημα200.000 ευρώ, ενώ το βράδυ του δημοψηφίσματος ήταν στο Μαξίμου, στο πλευρό του Πρωθυπουργού. Φαίνεται, δε, πως σχετίζεται με τον κ. Λαυρεντιάδη ως “εκπρόσωπος του Μαξίμου”, την εποχή που η Κυβέρνηση διαχειριζόταν το θέμα των οφειλών εταιρείας συμφερόντων του τελευταίου προς τη ΔΕΠΑ.Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά προκύπτει από τα όσα έχει πει ο πρώην Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, ο κ. Κιτσάκος. Προσθέτως, η Γενική Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς εμφανίζεται να εργάζεται σε εταιρεία του κ. Αρτεμίου, του δικηγόρου των offshore, που είχε συνταξιδέψει με τον κ. Παππά στη Βενεζουέλα. Ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό.»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, κληθείς να σχολιάσει τις συγκεκριμένες υποθέσεις, που απασχολούν την επικαιρότητα, κατά τη συνέντευξή του στην Τηλεόραση του ASTRA και την εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» του Δημ. Μαρέδη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο «ο ΣΥΡΙΖΑ να κλέψειψήφους από τη ΝΔ και τον μεσαίο χώρο», έπειτα από την πρόσφατη συγκέντρωση Τσίπρα στο Γαλάτσι και την «εισχώρησή του στην Κεντροαριστερά», επεσήμανε:

«Δεν ξέρω ποιόν εννοείτε ως χώρο της Κεντροαριστεράς. Εάν αναφέρεστε στα στελέχη, που μεταπήδησαν, τελευταία, στον ΣΥΡΙΖΑ, για την “καρέκλα”, προκειμένου να υπουργοποιηθούνγια λίγους μήνες, εμείς δεν ενδιαφερόμαστε, ούτε ενδιαφερόμασταν ποτέ. Άλλωστε, πρόκειται για κάποια υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ, που σε ποσοστό 80% έχει μετακομίσει εδώ και χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν χάνουμε ψήφους. Θέλουμε στελέχη από τον μεσαίο χώρο, τα οποία είναι άφθαρτα, με όραμα για την Ελλάδα.

Για παράδειγμα, εμείς έχουμε στο ευρωψηφοδέλτιό μας τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, έναν νέο ιατρό, που έχει τεράστια θέληση για ζωή.

Στον αντίποδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, πέραν της κ. Λοΐζου, που έπαιρνε επί χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, επέλεξε τον κ. Κόκκαλη».

Προσθέτως, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ κλήθηκε να σχολιάσει την πολιτική ανάπτυξης και επενδύσεων της Κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Αρκεί να δει κανείς την πρόσφατη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου η χώρα κατατάσσεται 23η σε δαπάνες ΕΣΠΑ, δηλαδή στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης. Έχουν περικόψει τις δαπάνες από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που θα μπορούσε να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να μειώσει την ανεργία, με σκοπό να εμφανίσουν μεγαλύτερο πλεόνασμα.

Με τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές στα ύψη καθώς και τη γραφειοκρατία, δεν πρόκειται να έρθει κανένας στρατηγικός επενδυτής στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των επενδύσεων. Στο Ελληνικό δεν προχώρησε τίποτα και τώρα έχουμε το πρόβλημα με τον Πειραιά και την COSCO. Σας θυμίζω πως όταν η Κυβέρνηση Καραμανλή έφερε την επένδυση στη χώρα, Τσίπρας και Παπανδρέου κρέμονταν στα κάγκελα του λιμανιού και έβριζαν».

Τέλος, ο κ. Κέλλας σημείωσε σχετικά με τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές:

«Η ΝΔ έχει σχέδιο για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας και την ανάπτυξη των Περιφερειών.Θέλουμε ευρεία νίκη στις Ευρωεκλογές, χρειαζόμαστε ισχυρή λαϊκή εντολή,ώστενα κερδίσουμε σε όλες τις Περιφέρειες και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας σταθερά και απρόσκοπτα, την επομένη μέρα».

Προηγούμενο άρθρο Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα
Επόμενο άρθρο Διεθνές Φεστιβάλ Σαξοφώνου στη Λάρισα