Ειδήσεις

Κέλλας προς μαθητές: Είστε το παράδειγμα της αριστείας


«Είστε το παράδειγμα της αριστείας, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα. Της αριστείας, που είναι συνυφασμένη, με την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης. Της αριστείας, που είναι ανάχωμα σε κάθε προσπάθεια οπισθοδρόμησης και αναδεικνύει και υπηρετεί την αρχή της Ισότητας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού, για τις διακρίσεις τους σε Διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατά το έτος 2018 – 2019.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τα μέλη του Παραρτήματος  Λάρισαςτης Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το σημαντικό έργο που επιτελούν, αναφέρθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες, που κατάφεραν να διακριθούν στους διαγωνισμούς, τονίζοντας, πως, “μέσα από τις διακρίσεις σας, μας κάνετε υπερήφανους, δείχνοντας σε όλους τον δρόμο της αριστείας και της προσπάθειας”, αλλά και τις οικογένειές τους “που στηρίζουν σε δύσκολες εποχές τα παιδιά τους με αγώνα και θυσίες”.

«Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση βρίσκεται ενάντια στην αριστεία, προσκολλημένη στις ιδεοληψίες και τις εμμονές της.Είναι υποστηρικτής της ήσσονος προσπάθειας, εχθρός κάθε είδους επιβράβευσης και εκδικείται την γνώση», τόνισε κλείνοντας ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνοντας πως “για τη ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα η ανάδειξη της αριστείας, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα μαθητών και εκπαιδευτικών ”.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Φοιτητικές Εκλογές 2019 - ΤΕΙ Λάρισας
Επόμενο άρθρο Ταινίες από το Φεστιβάλ Δράμας στο Γενί τζαμί