ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ PANTHEON PLAZA – Παράδειγμα προς μίμηση η εξαιρετική τους χειρονομία προς το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης


Μέσα σε ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό κλίμα παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα ρούχα,τρόφιμα  και παιχνίδια  ,που συγκέντρωσαν, με δική τους πρωτοβουλία , οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του PANTHEON PLAZA , προκειμένου να ενισχύσουν το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης Ελασσόνας .

 

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης κ. Δημ. Χουλιαρός , ο Πρόεδρος του Δικτύου  «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» κ. Κων. Σκριάπας και από πλευράς της Κοινότητας των Εργαζομένων στο PΑTHEON PLAZA  ο Διευθυντής Λειτουργίας κ. Θωμάς Χαϊδάς, η Υπεύθυνη Marketing κ. Ειρ. Παπαδάκη και η Γραμματέας Διοίκησης κ. Σοφ. Γαλανούλη.

 

Η εξαιρετική αυτή χειρονομία ,που ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,εδώ και πολύ καιρό ,με τα στελέχη του PANTHEON PLAZA,  πάνω σε θέματα υποστήριξης εθελοντικών δράσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε επίπεδο Θεσσαλίας , τιμά ιδιαίτερα όλους τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο , οι οποίοι ,σε δύσκολους καιρούς και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και για τους ίδιους, προχώρησαν ,με δική τους πρωτοβουλία ,σε μια πράξη που χαρακτηρίζεται από υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα προς τις ευπαθείς ομάδες της Κοινωνίας μας.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,που έχει ως έναν από τους βασικούς πυλώνες δράσης του ,την Κοινωνική Αλληλεγγύη, ευχαριστεί δημόσια την κοινότητα των Εργαζομένων στο PANTHEON PLAZA, που με την πρωτοβουλία τους αυτή ,αποτελούν ένα σπουδαίο και ηχηρό παράδειγμα προς μίμηση ,που πάντα θα τους τιμά .

Τέλος ,σημειώνεται ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και από τους ίδιους τους εργαζόμενους ,αλλά και από το  PANTHEON PLAZA , σε μια τόσο ευαίσθητη ομάδα ,όπως είναι τα παιδιά , καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και για άλλες δράσεις , που χαρακτηρίζονται από την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ευχαριστεί θερμά όλη την κοινότητα  των εργαζομένων του PANTHEON PLAZA ,θεωρεί την πράξη αυτή ως εξαιρετική  και  επιφυλάσσεται να αναδείξει την πρωτοβουλία αυτή , μέσα από τις Εθελοντικές του Οργανώσεις ,σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ .του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Ο πρόεδρος

                    Η  γενική  γραμματέας

Σκριάπας Κων/νος

Μπουζούκη Ελισσάβετ

Οικονομολόγος,Σύμβουλος Ανάπτυξης

Οικονομολόγος

 

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προωθεί την ηλεκτροκίνηση στο Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο - Δημιουργείται το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Jessica
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για τις Αρχαιότητες των Γόννων