Ειδήσεις

Ο Νομός Λάρισας υποδέχεται μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση


Τo Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ο Ποδηλατικός ΑΣ «ΠΗΝΕΙΟΣ», η «CyclingHellas» η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν τον 2 ήμερο αγώνα με την επωνυμία «6thKissavosRoadTour 2019» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Πρόκειται για ένα καθιερωμένο μεγάλο ποδηλατικό αγώνα καθώς αποτελεί έναν αγώνα στόχο για τους αθλητές και προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αθλητών, συνοδών και θεατών από όλη τη χώραΣκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η  τουριστική ανάδειξη του Κισσάβου και των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν θερμά: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, όλες οι Εθελοντικές ομάδες διάσωσης κ πρώτων βοηθειών της Λάρισας, οι μοτοσυκλετιστές ΣΜΑ Λάρισας, οι Motoriders Λάρισας, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, η ΕΡΤ Περιφέρεια, η ΕΡΤ3, τοπικά ραδιόφωνα, ΜΜΕ, χορηγοί και πολλοί εθελοντές και βοηθοί.

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο. Οι κατηγορίες που συμμετέχουν αφορούν ηλικές 15 ετών +  : Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+.

Την 1η μέρα θα διεξαχθεί αγώνας ατομικής Χρονομέτρησης χρονομέτρου 6 χιλ.με εκκίνηση Στόμιο και τερματισμός Καρίτσα Κισσάβου. Την 2η μέρα θα διεξαχθεί αγώνας αντοχής 106 χιλ με προεκκίνηση (με συνοδεία) από Στόμιο προς Τέμπη και αφού ολοκληρώσει την κυκλική διαδρομή γύρω από  τον Κίσσαβο και περάσει από όλα τα όμορφα παράλια του Νομού Λάρισας, θα τερματίσει στην πλατεία του χωριού  Καρίτσα.

Οι διοργανωτές έχουν ολοκληρώσει έγκαιρα όλες τις προετοιμασίες του αγώνα, προκειμένου   να πετύχουν μια άψογη ποδηλατική εκδήλωση, ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη που άφησε όολους με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η διοργάνωση θα υποδεχθεί περισσότερους από  250 αθλητές  διαφόρων κατηγοριών από σχεδόν όλα τα ποδηλατικά σωματεία της χώρας,  μαζί με τους συνοδούς και παράγοντες  και θα καλύψει διαμονή κάποιων αθλητών, ενώ πλήθος θεατών αναμένενται να παρακολουθήσει τον τερματισμό του  αγώνα στην Καρίτσα .

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αθλητές, φορείς, σύλλογοι, υποστηρικτές, εθελοντές, βοηθοί, συνοδοί και θεατές της τοπικής κοινωνίας θα ζήσουν εξαιρετικές ποδηλατικές, αθλητικές στιγμές!

Το Στόμιο, η  Καρίτσα, τα παράλια του Νομού  Λάρισας, ο Δήμος Αγιάς και η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκονται  στο προσκήνιο της υποδοχής και της φιλοξενίας του αγώνα!

Το Δ/Σ του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους τοπικούς φορείς και παράγοντες που συντέλεσαν στην πραγματοποίηση του αγώνα!

Η “Cyclinghellas.gr” – επιχ/σηοργάνωσης και παραγωγής αθλητικών event και εκδρομών- έχει αναλάβει την υποστήριξη και το συντονισμό όλης της αθλητικής εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://cyclinghellas.gr/el/agones/agones-dromou

Προηγούμενο άρθρο Διήμερο προσφορών με εκπτώσεις έως 80% στο Fashion City Outlet
Επόμενο άρθρο Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανάμεσα στα 301+ πανεπιστήμια παγκοσμίως των Times Higher Education