Ειδήσεις

Επιτυχής εκδήλωση στο ΤΕΕ με θέμα Εργασία στη Φλάνδρα του Βελγίου


Ολοκληρώθηκε στη Λάρισα την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. – Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εργασία στη Φλάνδρα Βελγίου».

Η εκδήλωση, που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το Δίκτυο EURES. Φλαμανδοί Σύμβουλοι, ειδικοί επί της αγοράς εργασίας, παρουσίασαν δεδομένα σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης μηχανικών και τις συνθήκες διαβίωσης στο Βέλγιο, έκαναν μία συνολική επισκόπηση της Βελγικής αγοράς εργασίας, εστιάζοντας στις ελλείψεις της Φλαμανδικής Περιφέρειας. Έγινε μια συνοπτική παρουσίαση των θέσεων, μισθών, εταιρειών και δόθηκαν συμβουλές για τη σύνταξη βιογραφικών, για τις διαδικασίες αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων και για τη διαβίωση στη Φλάνδρα (κόστος ζωής, διαμονή κτλ.). Τέλος, έγινε ενημέρωση για την ανοιχτή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στις 15 και 16 Μαΐου 2019, παρουσία Βέλγων εργοδοτών και απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες των παρισταμένων.

Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ (https://tee-kdth.gr/documents/ergasia-sti-flandra) .

Προηγούμενο άρθρο Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού
Επόμενο άρθρο Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων