Ειδήσεις

Σε Μακρυχώρι και Συκούριο ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος για την 25η Μαρτίου 1821


Στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι και στο Συκούριο παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 .

Συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί παρέστη στην Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον  Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά Μακρυχωρίου .

Στην συνέχεια στον Μνημείο των Πεσόντων  ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος κατέθεσε στεφάνι.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνηθεί από τον κ. Δημήτρη Τζιόλη Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου .

Ακολούθως παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση μαθητών του νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου Μακρυχωρίου.

Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821 :
Με την ευκαιρία της σημερινής μεγάλης διπλής γιορτής, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επανάστασης του 1821 , θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και σε κάθε ελληνική οικογένεια, με Υγεία και Δύναμη!

Η Επανάσταση του 1821, είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στην πορεία του ελληνικού ´Εθνους. Οι πρόγονοί μας, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς και με δύσκολες συνθήκες αλλά με «αρετή και τόλμη» δώσανε τον αγώνα για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη.
Μια μέρα σαν τη σημερινή πρέπει να αντλούμε έμπνευση από αυτον τον αγώνα και να θυμόμαστε πως με γνώμονα τις αξίες των προγόνων μας, θα ξεπεράσουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες και θα  κοιτάξουμε στο μέλλον που μας αξίζει!
Χρόνια Πολλά! 

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κ.Βασίλης Πινακάς ,ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Δημήτρης Τσέτσιλας, Γεώργιος Κυρίτσης, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Μαγαλιού,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών & αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ  κ.Λάμπρος Ζάρρας,ο Διοικητής του Α.Τ Τεμπών Πρόδρομος Χαρισμανίδης,πρόεδροι Συλλόγων και φορέων της περιοχής,διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Μακρυχωρίου .

Μετά το πέρας την παρέλασης στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι ο Δήμαρχος Τεμπών παραβρέθηκε και στο Συκούριο όπου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών του νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου Συκουρίου και των προσκόπων ύπο τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησαν , ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε Νέσσωνος κ.Ιωάννης Αργυρίου,ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλαος Πουτσιάκας,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κώστας Νταφοϋλης,Γεώργιος Έξαρχος ,Παναγιώτης Γκατζόγιας , ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου   κ.Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ  κ.Λάμπρος Ζάρρας,εκπρόσωπος της ΔΕΥΑ Τεμπών  , εκπρόσωπος του Α.Τ Τεμπών,εκπρόσωπος της 361 ΠΑΠ , πρόεδροι Συλλόγων και φορέων της περιοχής ,διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Συκουρίου .
Προηγούμενο άρθρο «Ο ΚΥΚΝΟΣ»στον απόηχο μίας «ξεχωριστής» εκδήλωσης
Επόμενο άρθρο Έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών